Ανακοίνωση της 6ης Ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΚ

Η 19η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας συγκάλεσε την έκτη της ολομέλεια στο Πεκίνο από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου 2021.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν συνολικά 197 μέλη και 151 αναπληρωματικά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Μέλη της Διαρκούς Επιτροπής της Κεντρικής Επιτροπής Πειθαρχικής Επιθεώρησης και επικεφαλής άλλων αρμόδιων υπηρεσιών ήταν παρόντες στη συνεδρίαση χωρίς δικαίωμα ψήφου. Μερικοί από τους συναδέλφους που εργάζονται στο πρωτοβάθμιο επίπεδο που ήταν εκπρόσωποι στο 19ο Συνέδριο του Εθνικού Κόμματος, μαζί με έναν αριθμό ειδικών και μελετητών, παρακολούθησαν επίσης τη συνάντηση χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Στη συνεδρίαση προήδρευσε το Πολιτικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής. Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Xi Jinping εκφώνησε μια σημαντική ομιλία.

Στη συνεδρίαση, η Κεντρική Επιτροπή άκουσε και συζήτησε την έκθεση για τις εργασίες του Πολιτικού Γραφείου, που παρουσίασε ο Xi Jinping εξ ονόματος του Πολιτικού Γραφείου, και εξέτασε και ενέκρινε το ψήφισμα για τα σημαντικά επιτεύγματα και την ιστορική εμπειρία του Κόμματος τον περασμένο αιώνα, και το ψήφισμα για τη σύγκληση του 20ου Εθνικού Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ο Xi Jinping εξέδωσε επεξηγηματικές παρατηρήσεις σχετικά με το σχέδιο ψηφίσματος με τα σημαντικά επιτεύγματα και την ιστορική εμπειρία του κόμματος κατά τον περασμένο αιώνα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *