Βιβλίο για την προώθηση της πολιτιστικής ανάπτυξης, της πόλης Kuming

Η Kuming, πρωτεύουσα της επαρχίας Yunnan της νοτιοδυτικής Κίνας, εξέδωσε ένα νέο βιβλίο ως μια κίνηση για να σηματοδοτήσει τα επιτεύγματα της πολιτιστικής ανάπτυξης της πόλης τα τελευταία χρόνια και να προσφέρει έναν πρακτικό οδηγό πολιτιστικής κατανάλωσης στο κοινό.

Το βιβλίο, που συνέταξε το Τμήμα Δημοσιότητας της Δημοτικής Επιτροπής CPC Kunming, περιλαμβάνει επτά κατηγορίες και 21 είδη υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων θεάτρων, αιθουσών συναυλιών, μουσείων, γκαλερί τέχνης, καφετέριες κ.λπ.

Γνωστή ως “Πόλη της Άνοιξης”, η Kunming ορίστηκε επίσης ως μία από τις πρώτες πόλεις των 24 εθνικών διάσημων ιστορικών και πολιτιστικών πόλεων της Κίνας που επιλέχθηκαν και προωθήθηκαν από το Κρατικό Συμβούλιο, που είναι το υπουργικό συμβούλιο της Κίνας.

Σήμερα, η πόλη είδε διάφορες νέες μορφές πολιτιστικών υπηρεσιών να ξεπηδούν η μία μετά την άλλη.

Προς το παρόν, το Kunming επιταχύνει την καλλιέργεια της νυχτερινής κατανάλωσης, παρέχοντας στους Κινέζους πολίτες και τους ξένους τουρίστες περισσότερες νέες επιλογές τη νύχτα και το Σαββατοκύριακο.

Τα τελευταία χρόνια, το θέατρο Kunming παρείχε περισσότερες από 2.000 θεατρικές παραστάσεις υψηλής ποιότητας για το κοινό και παρουσίασε δημοφιλή έργα από πολλούς παγκοσμίου φήμης θιάσους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εξάλλου, περίπου 28 αυλές και μικρά θέατρα στην πόλη έχουν επίσης ανεβάσει περισσότερες από 1.000 παραστάσεις, διασκεδάζοντας 250.000 θεατές.

Το Kunming θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την περαιτέρω ενίσχυση της αστικής πολιτιστικής κληρονομιάς, τον εμπλουτισμό υψηλής ποιότητας πολιτιστικής προσφοράς και την παροχή πολιτιστικών υπηρεσιών υψηλής απόδοσης κατά την περίοδο του 14ου Πενταετούς Προγράμματος (2021-2025).


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *