Το ταμείο του κινηματογράφου της Κίνας ξεπερνά τα 4,2 δισ. Γιουάν

Τα έσοδα στα κινηματογραφικά ταμεία της Κίνας κατά τη διάρκεια της εορτής της Εθνικής Ημέρας ξεπέρασαν τα 4,246 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 658 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) στις 5 μ.μ. την Πέμπτη, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε η Κινεζική Διοίκηση Κινηματογράφου.

Το εγχώριο ιστορικό έπος “Η μάχη στη λίμνη Changjin” οδήγησε το διάγραμμα πωλήσεων, σπάζοντας τα ρεκόρ των ταμειακών εισιτηρίων της Εθνικής Ημέρας της Κίνας κερδίζοντας συνολικά σχεδόν 3,1 δισεκατομμύρια γιουάν από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οι επταήμερες διακοπές πλησίαζαν στο τέλος τους.

Μια άλλη υπερπαραγωγή με ισχυρή απόδοση κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι η πατριωτική ανθολογία «My Country, My Parents», που κατέχει τη δεύτερη θέση στο κινεζικό box office. Παρήγαγε 940 εκατομμύρια γιουάν κατά την περίοδο.

Και οι δύο ταινίες κυκλοφόρησαν μία ημέρα πριν από τις γιορτές και έχουν πυροδοτήσει τον πατριωτικό ζήλο στο κινεζικό κοινό.

Οι εβδομαδιαίες διακοπές της Εθνικής Ημέρας, που ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου, είναι συνήθως μια προσοδοφόρα περίοδος κινηματογράφου στην Κίνα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *