Το Παγκόσμιο Συνέδριο Ψηφιακής Οικονομίας συμβάλλει στην ενίσχυση της ψηφιακής επανάστασης στην επαρχία Zhejiang της Κίνας

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Ψηφιακής Οικονομίας 2021 & η 11η Έξυπνη Πόλη και Έξυπνη Οικονομία ξεκίνησαν στο Ningbo της επαρχίας Zhejiang της ανατολικής Κίνας την Πέμπτη, συμβάλλοντας στην προώθηση της ψηφιακής μεταρρύθμισης της επαρχίας.

Με θέμα «Ψηφιακή Οδηγούμενη Ευφυής Ανάπτυξη» και εστιάζοντας στην ψηφιακή μεταρρύθμιση και την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας, η εκδήλωση προσέλκυσε κυβερνητικούς αξιωματούχους, επιχειρηματικούς ηγέτες, μελετητές και ειδικούς του κλάδου να μοιραστούν απόψεις για θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain, η κβαντική επικοινωνία, το 5G συν βιομηχανικό διαδίκτυο, νέα κατασκευή, νέα ψηφιακή υποδομή και ψηφιακή χρηματοδότηση. Το συνέδριο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.

Το Zhejiang έχει ενισχύσει τη συνολική και συστηματική εφαρμογή της ψηφιακής μεταρρύθμισης από φέτος και εφάρμοσε σε βάθος την έκδοση 2.0 της ψηφιακής οικονομίας “Νο. 1 Project”.

Το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, η παραγωγή παραγωγής των βασικών βιομηχανιών της ψηφιακής οικονομίας στο Zhejiang κατέλαβε την τρίτη στην Κίνα, με ετήσια αύξηση 28,2% στην προστιθέμενη αξία.

Επιπλέον, έχει σημειωθεί σταθερή πρόοδος στην οικοδόμηση μιας ολοκληρωμένης ευφυούς διακυβέρνησης των κομμάτων και των κυβερνητικών οργάνων, της ψηφιακής κυβέρνησης, της ψηφιακής οικονομίας, της ψηφιακής κοινωνίας και του ψηφιακού κράτους δικαίου, καθώς και σημαντικών εφαρμογών και θεωρητικών επιτευγμάτων, όπως “βιομηχανικός εγκέφαλος συν μελλοντικό εργοστάσιο” έχουν γίνει συνεχώς.

Ως μόνιμος χώρος του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ψηφιακής Οικονομίας, η Ningbo προσπαθεί να αυξήσει την ποιότητα και την ποσότητα των βασικών βιομηχανιών της ψηφιακής οικονομίας και να μετατραπεί σε μια χαρακτηριστική πόλη λογισμικού στην Κίνα, μια κορυφαία πόλη στο βιομηχανικό διαδίκτυο, μια νέα ορεινή περιοχή με διεθνούς ευφυούς κατασκευής και πιλοτική ζώνη επίδειξης της ψηφιακής οικονομίας.

Η διεξαγωγή του World Digital Economy Conference 2021 & the 11th Smart City and Intelligent Economy Expo είναι ένα σημαντικό μέτρο για την Zhejiang για την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής μεταρρύθμισης και την προώθηση της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας, η οποία θα βοηθήσει την επαρχία να φέρει κοντά τους αναπτυξιακούς παράγοντες και την καινοτομία πόρους της ψηφιακής οικονομίας σε μεγάλο βαθμό δημιουργώντας μια πλατφόρμα υψηλού επιπέδου για την εμφάνιση, την επικοινωνία και τη συνεργασία.

Το επόμενο βήμα, ο Zhejiang θα επικεντρωθεί στην αποστολή της οικοδόμησης μιας ζώνης επίδειξης για κοινή ευημερία με ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και θα προσπαθήσει να οικοδομήσει ένα σύγχρονο οικονομικό σύστημα με επίκεντρο την ψηφιακή οικονομία, έτσι ώστε να γίνει μια περιοχή επίδειξης της ψηφιακής Κίνας και μια παγκόσμια ψηφιακή επανάσταση.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *