Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο MARVEL R της SAIC κυκλοφόρησε στην Ευρώπη

Η ευρωπαϊκή θυγατρική εταιρεία της κορυφαίας κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας SAIC Motor ανακοίνωσε επίσημα ότι η καθαρή ηλεκτρική ναυαρχίδα του αυτοκινήτου MARVEL R θα κοστίζει από 39.990 έως 47.990 ευρώ στην ευρωπαϊκή αγορά, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών που κυκλοφόρησε αυτή τη φορά έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή από εκατοντάδες ξένα μέσα, συμπεριλαμβανομένου του AFP, του Le Figaroand Automotive News Europe, που έδωσε υψηλούς επαίνους στο νέο μοντέλο.

Μέχρι τώρα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της SAIC έχουν εισέλθει σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, με τρία κέντρα Ε & Α και καινοτομίας να έχουν δημιουργηθεί στο Λονδίνο, τη Silicon Valley και το Τελ Αβίβ, καθώς και τέσσερις βάσεις παραγωγής στην Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Ινδία και Πακιστάν.

Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο, οι πωλήσεις της SAIC στην υπερπόντια αγορά ξεπέρασαν τις 370.000 αυτοκίνητα, με ετήσια αύξηση 106,4%, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των κινεζικών εταιρειών αυτοκινήτων σε πωλήσεις στο εξωτερικό. Μεταξύ αυτών, οι υπερπόντιες πωλήσεις της μάρκας MIC της SAIC έφτασαν τις 182.000 μονάδες, με αύξηση 83,9% σε ετήσια βάση.

Σύμφωνα με το σχέδιό της, οι πωλήσεις της SAIC στο εξωτερικό αναμένεται να φτάσουν τις 550.000 αυτοκίνητα φέτος και το 1,5 εκατομμύριο έως το 2025.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, η MG ZS EV της SAIC, η οποία πραγματοποίησε αθροιστικές πωλήσεις άνω των 28.000 αυτοκινήτων στην Ευρώπη, κυκλοφόρησε επίσης το νέο αναβαθμισμένο μοντέλο της.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *