Προγραμματιστές προωθούν την καινοτομία στην έκθεση τεχνητής νοημοσύνης και ομιλίας

Εταιρείες και προγραμματιστές που ειδικεύονται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την τεχνολογία ομιλίας συγκεντρώθηκαν στο Hefei, πρωτεύουσα της επαρχίας Anhui της ανατολικής Κίνας, τη Δευτέρα για το 4ο World Voice Expo και το Global 1024 Developer Festival.

Με θέμα «Συμβίωση με την τεχνητή νοημοσύνη, ένα νέο ταξίδι», η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης αιχμής σε τομείς όπως η κατασκευή, η εκπαίδευση, η ιατρική περίθαλψη και η έξυπνη διαχείριση πόλεων. Η εκδήλωση διοργανώνεται κυρίως από την iFLYTEK, έναν γίγαντα της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας ομιλίας με έδρα το Anhui.

Περισσότεροι από 2,65 εκατομμύρια προγραμματιστές από το εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν ενταχθεί σε μια ανοιχτή πλατφόρμα καινοτομίας τεχνητής νοημοσύνης που υποστηρίζεται από το iFLYTEK από την κυκλοφορία του το 2010, δημιουργώντας περισσότερες από 1,26 εκατομμύρια εφαρμογές.

Η πλατφόρμα εγκρίθηκε από το Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας ως μία από τις πρώτες παρτίδες εθνικών ανοιχτών πλατφορμών για καινοτομία τεχνητής νοημοσύνης νέας γενιάς το 2017.

“Ο αριθμός των προγραμματιστών στην πλατφόρμα έχει αυξηθεί κατά 90.000 το μήνα κατά μέσο όρο τον περασμένο χρόνο. Άνθρωποι από κάθε είδους υπόβαθρο εντάσσονται στην πλατφόρμα για να αναπτύξουν όλο και περισσότερα προϊόντα. Μπορούμε να αισθανθούμε μια ισχυρότερη δυναμική στην εφαρμογή της τεχνολογίας AI », δήλωσε ο Liu Qingfeng, πρόεδρος της iFLYTEK.

Μιλώντας στην τελετή έναρξης της έκθεσης, ο Gao Wen, ακαδημαϊκός της Κινεζικής Ακαδημίας Μηχανικής, είπε ότι η Κίνα έχει μεγάλο αριθμό νεαρών ταλέντων, αλλά ο αριθμός που έχει στο ανώτατο επίπεδο είναι μόνο περίπου το 20% του αριθμού των Ηνωμένων Πολιτειών. Ως εκ τούτου, η Κίνα πρέπει να κάνει καλύτερη δουλειά στην καλλιέργεια περισσότερων κορυφαίων ταλέντων τεχνητής νοημοσύνης, είπε ο Gao.

Το Global 1024 Developer Festival ξεκίνησε το 2017 συνδυάστηκε με την World Voice Expo το 2018 για να σχηματίσει μια ενοποιημένη εκδήλωση. Η τετραήμερη έκθεση περιλαμβάνει συνέδρια κυκλοφορίας προϊόντων, συνόδους κορυφής του κλάδου, διαγωνισμούς προγραμματιστών AI και άλλες εκδηλώσεις.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *