Κινεζική μάρκα καφέ λάμπει στο 2021 Fortune Global 500 Summit

Ο καφές Miyuan, μια κινεζική επωνυμία καφέ, έχει προσφέρει κινεζική γεύση σε σχεδόν 700 συμμετέχοντες από το σπίτι και το εξωτερικό ως το αποκλειστικό προϊόν για διάλειμμα τσαγιού στο 2021 Fortune Global 500 Summit που πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου στο Hangzhou της επαρχίας Zhejiang της ανατολικής Κίνας.

Ο καφές Miyuan είναι ένα προϊόν υπογραφής της Chengdu Xingcheng Investment Group Co., Ltd. (CXIG), μιας κρατικής εταιρείας επενδύσεων και εκμετάλλευσης κεφαλαίων με έδρα την Chengdu, πρωτεύουσα της επαρχίας Sichuan της νότιας Κίνας. Η εταιρεία είναι μια ειδική μονάδα υποστήριξης του 2021 Fortune Global 500 Summit.

Ο καφές Miyuan παρασκευάζεται κυρίως από πλυμένους εκλεκτούς κόκκους καφέ από την Κολομβία και αποξηραμένους στον ήλιο εκλεκτούς κόκκους καφέ από τη Βραζιλία.

Ως μάρκα καφέ μπουτίκ, ο καφές Miyuan ενσωματώνει διαφοροποιημένες μορφές, όπως καφέ, μπαρ με βιβλία, απλά γεύματα, συμπόσια και πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες. Άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Mount Qingcheng του Chengdu το 2014. Μέχρι στιγμής, έχει 33 καταστήματα, με 32 στο Chengdu και ένα στο Πεκίνο.

Προς το παρόν, ο καφές Miyuan είναι η τρίτη μεγαλύτερη μάρκα αλυσίδας καφέ στη Chengdu και είναι επίσης η μόνη μάρκα καφέ στη πόλη με πλήρες σύστημα ψησίματος, εκπαίδευσης, λιανικής και πολυτροπικών καταστημάτων.

Ο καφές Miyuan ταιριάζει καλά στη γεύση των Κινέζων καταναλωτών με εμφανή και διακριτική κινέζικη γεύση πλούσια σε στρώσεις, δήλωσε ο Wang Wenyin, πρόεδρος του Amer International Group, ενός βιομηχανικού ομίλου υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα.

Αφού δοκίμασαν τον καφέ, ο διευθύνων σύμβουλος της Adidas China Jason Thomas και άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες σχολίασαν ότι ο καφές Miyuan είναι πολύ ιδιαίτερος και τους δίνει μια γεύση από την Κίνα και το Chengdu.

Εκτός από τον καφέ Miyuan, η CXIG έχει προσφέρει επίσης το signature latte της, τέσσερις ειδικούς καφέδες με μοναδικές γεύσεις, καθώς και άλλα προϊόντα για διάλειμμα τσαγιού για τη Σύνοδο Κορυφής, συμπεριλαμβανομένων κινέζικων και δυτικών γλυκών με στοιχεία panda και μπαμπού που αναδεικνύουν τα σύμβολα της Chengdu.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *