Η Taoxichuan Spring and Autumn Art Fair (Φθινοπωρινή Έκθεση) ξεκινά στο Jingdezhen

Η Taoxichuan Spring and Autumn Art Fair (Φθινοπωρινή Έκθεση), μια εκδήλωση σήμα κατατεθέν της Taoxichuan Ceramic Art Avenue στην ανατολική Κίνα στη Jingdezhen, στην επαρχία Jiangxi, ξεκινά επίσημα τη Δευτέρα μαζί με τα εγκαίνια της 18ης China Jingdezhen International Ceramic Fair.

Με θέμα “Μεγάλη χαρά για όλους”, η Φθινοπωρινή Έκθεση περιλαμβάνει τρεις σημαντικές μουσικές δραστηριότητες, όπως της συγκέντρωσης λογοτεχνών, μιας μουσικής παράστασης και ενός πενθήμερου φεστιβάλ μουσικής, καθώς και περισσότερα από δέκα είδη δραστηριοτήτων, όπως εκθέσεις, εργαστήρια, φόρουμ, διαλέξεις, και άλλα.

Η πρωτότυπη μουσική παράσταση Toward Jingdezhen, μια τοπική υπερπαραγωγή που έκανε το ντεμπούτο της στο Μεγάλο Θέατρο Taoxichuan αυτόν τον Μάιο, κυκλοφόρησε πρόσφατα και πάλι με προσαρμοσμένα σενάρια, προστιθέμενα πιο φρέσκα στοιχεία, αναδιοργανωμένη χορογραφία και αναβαθμισμένα κοστούμια αφού έλαβε τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων και τα σχόλια του κοινού ως η καλύτερη εμπειρία.

Η δραστηριότητα συγκέντρωσης λογοτεχνών Meet Jingdezhen πραγματοποιείται στη γραφική περιοχή Taoyangli, έναν παράλληλο χώρο δύο χιλιόμετρα μακριά από το Taoxichuan, όπου ο διάσημος τραγουδιστής και ερμηνευτής Li Yugang συνεργάζεται με καλλιτέχνες που ειδικεύονται στον παραδοσιακό κινεζικό πολιτισμό, όπως κινέζους ερμηνευτές όπερας, παρασκευαστές τσαγιού και τεχνίτες για να ενσωματωθούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της πορσελάνης της Jingdezhen με εκλεπτυσμένη ποίηση και μουσική.

Η Φθινοπωρινή Έκθεση περιλαμβάνει επίσης ένα πενθήμερο μουσικό φεστιβάλ που ενσωματώνει μοντέρνα στοιχεία όπως το Hanfu, το εθνικό στυλ και τα κινούμενα σχέδια για να φέρει στο κοινό απροσδόκητο ρομαντισμό. Διαδραστικό road show και μικρά δώρα προσθέτουν εκπλήξεις στην περιπέτεια για τους τουρίστες.

Εκτός από τις τρεις δραστηριότητες, η αγορά δημιουργικής μουσικής θα παρουσιαστεί ως μια πλατφόρμα πρόσκλησης προς διάσημους σχεδιαστές και καλλιτέχνες από το εσωτερικό και το εξωτερικό για να διεξάγουν διαδραστικές δραστηριότητες, όπως οδικές επιδόσεις και ζωντανή μετάδοση, και να ανταλλάξουν απόψεις για τέχνες, χειροτεχνία, μουσική κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια της Φθινοπωρινής Έκθεσης, οκτώ εκθέσεις τέχνης υψηλού επιπέδου θα είναι διαθέσιμες στο κοινό, όπως η Achievements Exhibition of Jingdezhen National Ceramic Culture Inheritance Innovation Pilot Zone, Taoxichuan Emerging Glass Artist Show και η Sean Chen’s Colorful World.

Εκτός από την έκθεση τέχνης που είναι δια ζώσης, οι Αμερικανοί κεραμικοί Linda Casbon και Lynn Duryea καλούνται επίσης να πραγματοποιήσουν διαδικτυακές διαλέξεις για να μοιραστούν σκέψεις στην έρευνα και τη δημιουργία τέχνης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *