Η κύρια περιοχή παραγωγής άνθρακα της Κίνας σε πλήρη λειτουργία για να εξασφαλίσει εφοδιασμό

Το Ordos στην Αυτόνομη Περιφέρεια της Εσωτερικής Μογγολίας της βόρειας Κίνας, ένας σημαντικός κόμβος παραγωγής άνθρακα, καταβάλλει προσπάθειες για να αυξήσει την παραγωγή για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση ενέργειας της χώρας τον ερχόμενο χειμώνα και την άνοιξη.

Τα περιφερειακά τμήματα ενέργειας και χερσαίων πόρων διευκόλυναν από κοινού τις διαδικασίες έγκρισης για την παραγωγή νέου ανθρακωρυχείου για να εξασφαλίσουν τον εφοδιασμό.

Η Κίνα έχει λάβει ένα σωρό μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για αυξημένη τροφοδοσία από τον Σεπτέμβριο.

Η Ordos έχει αυξήσει μέχρι σήμερα την ημερήσια παραγωγή της σε πάνω από 2,1 εκατομμύρια τόνους, φτάνοντας στο αποκορύφωμά της από τις αρχές του τρέχοντος έτους.

Η πόλη έχει εγκρίνει πρόσφατα συνολικά 107 ανοικτά ορυχεία άνθρακα με προσωρινή έγκριση χρήσης γης, με επικυρωμένη παραγωγική ικανότητα 169 εκατομμυρίων τόνων, από τις αρχές του τρέχοντος έτους.

Μέχρι τον Οκτώβριο, η πόλη είχε 225 ορυχεία άνθρακα σε κανονική παραγωγή, με συνολική παραγωγική ικανότητα 640 εκατομμυρίων τόνων ετησίως.

Οι διακοπές ρεύματος τον Σεπτέμβριο είχαν σταματήσει την παραγωγή εργοστασίων και είχαν πλήξει οικογένειες σε ορισμένες περιοχές.

Η θερμική ενέργεια εξακολουθεί να καταλαμβάνει ένα μεγάλο μερίδιο της ενεργειακής παραγωγής της Κίνας, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 70% της παραγωγής ενέργειας της χώρας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *