Η Κίνα θα ηγηθεί και θα γίνει η μεγαλύτερη αγορά στην παγκόσμια ιατρική βιομηχανία τα επόμενα 5 χρόνια

Η βιοϊατρική βιομηχανία της Κίνας μεταβαίνει από το πιο κλινικό στάδιο σε πιο εμπορικό στάδιο και η Cheerland βρίσκεται τώρα σε μια κρίσιμη φάση στην Κίνα και θα δώσει μεγαλύτερη σημασία στην κινεζική αγορά, δήλωσε ο Michael Garvey, Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Cheerland Biomedicine ( CLBiomed), στο Xinhua σε μια συνέντευξη στο Shenzhen.

Ο Garvey δίνει μεγάλες ελπίδες στην κινεζική αγορά, καθώς είπε ότι η Κίνα αναμένεται να πάρει το προβάδισμα και να γίνει η μεγαλύτερη αγορά στην παγκόσμια ιατρική βιομηχανία τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως και η Cheerland, ένας πρωτοποριακός προγραμματιστής βιοτεχνολογίας που εδρεύει στο Shenzhen του νότου. Η επαρχία Guangdong της Κίνας, θα αξιοποιήσει την κινεζική αγορά και θα επεκτείνει τις επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ή ακόμη και στην Ευρώπη και θα εξελιχθεί στις πιο δυναμικές επιχειρήσεις CDMO στον κόσμο.

Για να διευκολύνει την αλυσίδα εφοδιασμού της κινεζικής ιατρικής βιομηχανίας να επιτύχει ταχύτερη ανάπτυξη, η Cheerland βοηθά στην εμπορευματοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού της Κίνας και εξισορροπεί τη διαφορά μεταξύ ζήτησης και προσφοράς, σύμφωνα με τον Garvey.

Τα δεδομένα από τον οίκο μάρκετινγκ της Cheerland δείχνουν την αισιόδοξη άποψη της εταιρείας σχετικά με την πιθανή κινεζική αγορά στη βιοϊατρική βιομηχανία. Ο Garvey πρόσθεσε ότι η Κίνα έχει μια εξαιρετική οικονομική αξία βιολογίας στην παγκόσμια αγορά και είναι μια πολύ ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Ο Garvey είπε ότι υποστήριξε μια φιλοσοφία για την κάλυψη των ικανοποιημένων ιατρικών αναγκών σε όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και ότι παρέχει πρόσβαση σε όλους σε προσιτά φάρμακα και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις, ή ακόμη και κάποια φάρμακα δωρεάν.

Αναφέροντας την Κίνα με τεράστιο πληθυσμό 1,4 δισεκατομμυρίων, θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην προώθηση της κινεζικής αγοράς και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας βιοτεχνολογίας της επόμενης γενιάς στην Κίνα, δήλωσε ο Garvey στο Xinhua.

«Η περιοχής της Κίνα Guangdong-Hong Kong-Macau είναι μια πολύ αναπτυσσόμενη αγορά, αλλά νομίζω ότι ορισμένα από τα εμπόδια που πρέπει να αναζητήσουμε στην περιοχή του Μεγαλύτερου Κόλπου είναι πώς μπορούμε να το μεταφέρουμε από ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε εταιρείες σε συνεργατικό περιβάλλον.», είπε ο Garvey.

Με 25 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή βιοτεχνολογία και CDMO, ο Michael Garvey κατείχε διάφορες διευθυντικές, τεχνικές και επιχειρησιακές ηγετικές θέσεις σε βιοφαρμακευτικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη, οι οποίοι υπηρέτησαν επίσης ως Global Head of Technical Operations, BeiGene. Επίσης, είναι ιδρυτικό Εκτελεστικό Μέλος και Αντιπρόεδρος της Samsung Biologics Manufacturing, όπου βοήθησε στο σχεδιασμό, την επικύρωση, τη μεταφορά τεχνολογίας, τη λειτουργία και την άδεια με εντυπωσιακή επιτυχία για πάνω από 14 νέα φάρμακα στη μεγαλύτερη μονάδα Drug Substance (χωρητικότητα 362.000 λίτρων) σε μία μόνο τοποθεσία.

Ιδρύθηκε το 2016, το CLBiomed στοχεύει στη δημιουργία μιας βιοτεχνολογικής επιχείρησης παγκόσμιας κλάσης, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, που κυμαίνονται από διαγνώσεις, φαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *