Η εμβληματική μάρκα σεντάν της Κίνας Hongqi στο Financial Street Forum 2021

Η Hongqi, μια εμβληματική μάρκα σεντάν υπό την κορυφαία κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία FAW Group, έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο ετήσιο Financial Street Forum 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο ως επίσημο όχημα της εκδήλωσης.

Ξεκινώντας από το 2018, η Hongqi ενισχύει συνεχώς τη θετική και νεανική εικόνα της επωνυμίας της και καθιέρωσε την ιδέα της επωνυμίας κινέζικου στιλ για νέα ευγενή και εκλεπτυσμένα, μεταφέροντας την επιδίωξη του προϊόντος για ποιότητα και αισθητική. Το 2021, μέσω καινοτόμων δραστηριοτήτων επωνυμίας, η Hongqi, σε συνδυασμό με κορυφαίες IP, όπως το Palace Museum, έχει προσφέρει στο κοινό τη μοναδική γοητεία των προϊόντων της επωνυμίας Hongqi.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Palace Museum και ο Hongqi δημιούργησαν πρόσφατα ένα κοινό εργαστήριο καινοτομίας. Τα δύο μέρη συνδύασαν τις παραδοσιακές τεχνικές με τη σύγχρονη καινοτομία και κυκλοφόρησαν την έκδοση H9 plus Taihe. Η κίνηση άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη διαβιομηχανική συνεργασία μεταξύ πολιτισμού και αυτοκινήτου.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη κινεζική αγορά και η αυτοκινητοβιομηχανία έχουν φέρει ευκαιρίες για κινεζικές μάρκες αυτοκινήτων. Στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων κατανάλωσης και του μετασχηματισμού νοημοσύνης, η Hongqi έχει αγκαλιάσει το κύμα της νέας ενέργειας και της έξυπνης συνδεσιμότητας, παίρνοντας το μοντέλο E-HS9 ως το πρώτο έξυπνο καθαρό ηλεκτρικό SUV πλήρους μεγέθους της μάρκας κατηγορίας C-plus, το οποίο κέρδισε ευρεία προσοχή και επαίνους στο εγχώριες και υπερπόντιες αγορές νέων ενεργειακών οχημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Όσον αφορά στο μάρκετινγκ αθλητικής καινοτομίας, τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, η Hongqi ανακοίνωσε ότι θα παρουσίαζε προϊόντα Hongqi H9 ή το δικαίωμα χρήσης σε κάθε αθλητή της κινεζικής Ολυμπιακής αποστολής που κέρδισε ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021. Τον Σεπτέμβριο, η Γενική Διοίκηση Αθλητισμού της Κίνας υπέγραψε συμβόλαιο με την Hongqi για την επίσημη παράδοση του εγχώριου εξοπλισμού για snowmobile που αναπτύχθηκε από την FAW Hongqi  στο Χειμερινό Αθλητικό Κέντρο. Ο Hongqi έχει γίνει  στρατηγικός συνεργάτης της κινεζικής εθνικής ομάδας χιονοστιβάδων και της ομάδας χιονοστιβάδων από ατσάλινο πλαίσιο.

Το Hongqi, που κυριολεκτικά σημαίνει κόκκινη σημαία, ιδρύθηκε το 1958 και έχει χρησιμοποιηθεί για παρελάσεις σε εθνικούς εορτασμούς και έχει συμβολική σημασία στην αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας. Το πρώτο αυτοκίνητο Hongqi κατασκευάστηκε το 1958, καθιστώντας το την παλαιότερη κινεζική μάρκα επιβατικών οχημάτων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *