Η εμφιαλωτής της Coca-Cola επενδύει 900 εκατομμύρια γιουάν στην κινεζική Henan

Η Swire Coca-Cola Ltd., εμφιαλωτής της Coca-Cola, έχει επενδύσει τουλάχιστον 900 εκατομμύρια γιουάν (περίπου 139,68 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan της κεντρικής Κίνας, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η ενακτήρια τελετή πραγματοποιήθηκε στην πόλη το Σάββατο για να τεθεί ο θεμέλιος λίθος στο εργοστάσιο, που έχει έκταση 124.000 τετραγωνικών μέτρων, και θα τεθεί σε λειτουργία εντός δύο ετών, με την ετήσια μέγιστη παραγωγική ικανότητα να φτάνει το 1 εκατομμύριο τόνους, δήλωσε ο Andy Xu, διευθυντής και γενικός διευθυντής της Swire Coca-Cola Beverages Zhengzhou Ltd.

«Η Swire Coca-Cola δίνει μεγάλη σημασία στη δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας», δήλωσε η Karen So, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας. “Τα στοιχεία της πολιτικής υποστήριξης, η ευκολία στην ανάπτυξη και η έντονη εγχώρια ζήτηση προσελκύουν την εταιρεία να εστιάσει τη στρατηγική της στην Κίνα”.

Τα επόμενα πέντε χρόνια, η εταιρεία θα επενδύσει περισσότερα από 5,5 δισεκατομμύρια γιουάν σε εργοστασιακές υποδομές στην Κίνα. Σχεδιάζει να αυξήσει σχεδόν 20 γραμμές παραγωγής και να συνεχίσει να επενδύει σε έργα αειφόρου ανάπτυξης στους τομείς των νέων προϊόντων, τη μείωση του άνθρακα και την εξοικονόμηση νερού στη χώρα.

Ως μία από τις μεγαλύτερες ομάδες εμφιάλωσης της Coca-Cola στον κόσμο, η Swire Coca-Cola έχει 18 εργοστάσια στην ηπειρωτική Κίνα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *