Η Διεθνής Σύνοδος Διαμεσολάβησης 2021 ξεκινά στην Haikou

Η Διεθνής Σύνοδος Διαμεσολάβησης 2021 ξεκινά στην Haikou, πρωτεύουσα της επαρχίας Hainan της νότιας Κίνας την Τετάρτη, με συνολικά 47 προσκεκλημένους από 14 χώρες και περιοχές να εκφωνούν ομιλίες. Περισσότεροι από 400 νομικοί επαγγελματίες όπως δικηγόροι, μεσολαβητές και διαιτητές παρευρίσκονται επίσης στη σύνοδο.

Με θέμα «Επιτάχυνση της ανάπτυξης υψηλής ποιότητας του μηχανισμού επίλυσης διαφοροποιημένων διαφορών», η διάσκεψη κορυφής αποσκοπεί στη διευκόλυνση των επιχειρήσεων στην επίλυση οικονομικών και εμπορικών διαφορών, καθώς και στην προώθηση της ανταλλαγής εμπειριών σε συστήματα διαμεσολάβησης και ανάλυσης πρακτικών διαμεσολάβησης.

Η φετινή σύνοδος κορυφής θα επικεντρωθεί σε θέματα όπως η επίλυση διαφορών σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, οι προφυλάξεις και η επίλυση διαφορών εντός των κρατών μελών του RCEP, καθώς και η επίλυση εμπορικών διαφορών στη ζώνη ελεύθερου εμπορίου Hainan (FTZ).

Η διαμεσολάβηση, ως σημαντικό εργαλείο, παίζει έναν απαραίτητο ρόλο στη διεκπεραίωση διεθνών εμπορικών διαφορών, βελτιστοποιώντας το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον καθώς και προωθώντας τη νόμιμη κατασκευή, δήλωσε ο Lu Pengqi, αξιωματούχος του China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT).

Περισσότερες προσπάθειες θα γίνουν για την επίλυση διασυνοριακών διαφορών μέσω διαμεσολάβησης, σε μια προσπάθεια περαιτέρω βελτιστοποίησης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου Hainan (FTZ), σύμφωνα με την τοπική αρχή.

Η σύνοδος κορυφής φιλοξενήθηκε από το Συμβούλιο της Κίνας για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου (CCPIT) και την επαρχιακή κυβέρνηση Hainan, που διεκπεραιώθηκε από το Κέντρο Εμπορικών Νομικών Υπηρεσιών του CCPIT και το Υποσυμβούλιο CCPIT Hainan.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *