Γερμανός κατασκευαστής παγωτού δημιουργεί περιφερειακά κεντρικά γραφεία στο Χονγκ Κονγκ

Η γερμανική κατασκευάστρια παγωτού Martosca ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι άνοιξε την περιφερειακή της έδρα στο Χονγκ Κονγκ, αξιοποιώντας τη στρατηγική θέση του Χονγκ Κονγκ για να φέρει τα βιολογικά premium μάρκες παγωτού και σορμπέ φρούτων στην περιοχή.

“Έχουμε εξασφαλίσει ήδη τρεις λιανοπωλητές στο Χονγκ Κονγκ για να λανσάρουν τα προϊόντα μας σορμπέ γαλακτοκομικών και φρούτων τόσο online όσο και δια ζώσης. Στοχεύουμε επίσης, να λανσάρουμε δύο νέες σειρές προϊόντων το επόμενο έτος για να αναπτύξουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας στην πόλη. Το Χονγκ Κονγκ θα είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης να εισαγάγουμε τις μάρκες μας στην περιοχή», σύμφωνα με τον Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας στην Ασία-Ειρηνικό Oliver Matthees.

“Το Χονγκ Κονγκ δεν είναι μόνο το επιχειρηματικό κέντρο των αγορών της Ασίας-Ειρηνικού, αλλά και ένας διεθνής κόμβος με ευνοϊκές συνθήκες για τη σύσταση μιας εταιρείας. Είναι εύκολο, αποτελεσματικό και διαφανές να δραστηριοποιηθεί κανείς εδώ. Η περιφερειακή μας έδρα στο Χονγκ Κονγκ είναι πλήρως υπεύθυνη για επέκταση στην Ασία-Ειρηνικό και θα διαχειρίζεται τις πωλήσεις, τα logistics, τις καθημερινές λειτουργίες και τον συντονισμό με τα κεντρικά γραφεία μας στη Γερμανία και το υποκατάστημά μας στην Ταϊλάνδη», πρόσθεσε.

Η Martosca παράγει βιολογικό παγωτό σε γαλακτοκομικά καθώς και σορμπέ φρούτων σε vegan, που είναι πιστοποιημένα ως Demeter, που είναι ένα από τα αυστηρότερα πρότυπα για τη βιολογική γεωργία παγκοσμίως. Τα προϊόντα της δεν είναι μόνο δημοφιλή στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές, αλλά λαμβάνουν επίσης πολύ καλή ανταπόκριση από τους λιανοπωλητές του Χονγκ Κονγκ, είπε ο Matthees.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προώθησης Επενδύσεων Charles Ng δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι η Martosca επέλεξε το Χονγκ Κονγκ ως την περιφερειακή της βάση για να εισαγάγει τις μάρκες της στην περιοχή. Το δίκτυο μεταφορών το καθιστά ιδανικό μέρος για τη Martosca για τη λειτουργία και τη διαχείριση της επιχείρησής της στην περιοχή.”


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.