Δραστηριότητα προώθησης για την εξερεύνηση του πολιτισμού στο Sichuan και το Chongqing

Μια δραστηριότητα προώθησης που πραγματοποιήθηκε από κοινού από την περιφέρεια Ba’nan του δήμου Chongqing και την περιφέρεια Wenjiang της επαρχίας Sichuan, που βρίσκονται και οι δύο στη νοτιοδυτική Κίνα, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για την εξερεύνηση του πολιτισμού στην περιοχή Sichuan-Chongqing.

Ως θεματική δραστηριότητα δικτύου, η εκδήλωση υιοθετεί προβολή τερματικού κινητού, σειρές σύντομων βίντεο, δημιουργικές αφίσες ποιημάτων, H5 κ.λπ. για να παρουσιάσει πολυδιάστατα τις 23 πόλεις και δρόμους της περιοχής Ba’nan και 9 πόλεις και δρόμους στην περιοχή Wenjiang με χαρακτηριστικά Sichuan-Chongqing γεύσεις και το ιστορικό και πολιτιστικό περιβάλλον και η φυσική εθνική οικολογία.

Μέσω της ολοκληρωμένης προβολής μέσων και της καθηλωτικής εμπειρίας, η πολιτιστική γοητεία της Αρχαίας Πόλης Fengsheng, του Πολύχρωμου Δάσους και του Huaxi LIVE Fish Cave στην περιοχή Ba’nan και στο Beilin Green Way, τον υγρότοπο Kangjiahao και την Ακαδημία Minjiang της περιοχής Wenjiang παρουσιάζονται συγκεντρωμένα.

Επιπλέον, πολιτιστικοί τουριστικοί πόροι, όπως αρχαίες πολιτιστικές πόλεις, ιστορικές αυλές, παραδοσιακή άυλη πολιτιστική κληρονομιά στις περιοχές Ba’nan και Wenjiang έχουν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.

Η περιοχή Ba’nan, που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Chongqing, έχει ιστορία άνω των 3.000 ετών. Η περιοχή Wenjiang, ένα σημαντικό τμήμα της κεντρικής πόλης του Chengdu, είναι πλούσια σε ιστορία και πολιτιστικούς πόρους.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *