Ανοίγει η έκθεση παγωτού στο Tianjin

Το Ice Cream China 2021 άνοιξε τη Δευτέρα στο δήμο Tianjin της βόρειας Κίνας, προσελκύοντας περισσότερες από 400 εταιρείες και σχεδόν 10.000 αγοραστές.

Η τριήμερη έκθεση, έκτασης άνω των 42.000 τετραγωνικών μέτρων, παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στη βιομηχανία παγωτού, συμπεριλαμβανομένων τελικών προϊόντων, μηχανημάτων, πρώτων υλών, καλουπιών και συσκευασιών.

“Η Κίνα είναι ένας μεγάλος παραγωγός και καταναλωτής παγωτού. Αν και η πανδημία COVID-19 επέφερε κάποιες επιπτώσεις στη βιομηχανία παγωτού, ενθάρρυνε τις σχετικές εταιρείες να καινοτομήσουν σε προϊόντα και να αλλάξουν τα πρότυπα πωλήσεών τους”, δήλωσε ο Zhang Jiukui, πρόεδρος της China Association της Βιομηχανίας Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Με τη βελτιστοποιημένη βιομηχανική διάταξη, η βιομηχανία παγωτού απολαμβάνει μια καλή δυναμική ανάπτυξης, είπε ο Zhang.

Σύμφωνα με τον Zhang, το πρώτο εξάμηνο του 2021, η συνολική παραγωγή των 127 επιχειρήσεων άνω του καθορισμένου μεγέθους στη βιομηχανία κατεψυγμένων ποτών έφτασε τους περίπου 1,35 εκατομμύρια τόνους, αυξημένη κατά 0,46% σε ετήσια βάση, με το κύριο εισόδημα των επιχειρήσεων να είναι περίπου 16,96 δισεκατομμύρια γιουάν ( περίπου 2,63 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), αύξηση 10,96% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

“Η εταιρεία μας σχεδίασε εκατοντάδες δημιουργικά καλούπια και προϊόντα παγωτού με κινέζικα παραδοσιακά στοιχεία, όπως παγωτό σε διάσημους πολεμιστές από τερακότα και κτίρια με κινεζική κουλτούρα, για να αναφέρουμε μερικά”, δήλωσε ο Han Jun, Διευθύνων Σύμβουλος της Nicole Mold, a China’s παραγωγός καλούπι σιλικόνης.

Οι πωλήσεις της εταιρείας είδαν ισχυρή ανάπτυξη τους πρώτους εννέα μήνες φέτος, σχεδόν διπλασίασαν τις συνολικές πωλήσεις πέρυσι, σύμφωνα με τον Han.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *