Ξεκινάει η Επόμενη Σύνοδος Κορυφής στη Σιγκαπούρη 2021

Η εκδήλωση “NEXT Summit (Σιγκαπούρη 2021)”, που διοργανώνεται από την NEXT Federation και την China Economic Information Service του Xinhua News Agency, θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, με το Red Xifeng να είναι το επίσημο προϊόν. Με θέμα «Προώθηση της συνεργασίας συνολικού παράγοντα», η εκδήλωση ζητά την ενίσχυση της διεθνούς κατανόησης και εμπιστοσύνης στην προώθηση της παγκόσμιας καινοτομίας, συνεργασίας και βιωσιμότητας και θα μοιραστεί τα τελευταία παγκόσμια επιστημονικά και τεχνολογικά ερευνητικά αποτελέσματα και πρακτικές υψηλής απόδοσης.

Η προώθηση της συνολικής συνεργασίας παραγόντων στοχεύει στη βελτίωση της Συνολικής Παραγωγικότητας Συντελεστών (TFP), η οποία ουσιαστικά βελτιώνει την αποδοτικότητα της κατανομής πόρων. Ο κόσμος σήμερα υφίσταται βαθιές αλλαγές που ήταν αθέατες στο παρελθόν. Νέοι κύκλοι επιστημονικών, τεχνολογικών και βιομηχανικών μετασχηματισμών συγκεντρώνουν δύναμη.

Σε διεθνές επίπεδο, οι παγκόσμιες βιομηχανικές αλυσίδες βρίσκονται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης και η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζει παγκόσμιες προκλήσεις. Σε εθνικό επίπεδο, οι ανεπτυγμένες χώρες υποφέρουν από υποτονική οικονομία που υποφέρει από υποτονικές οικονομίες, έλλειψη ώθησης, έλλειψη ώθησης για ανάπτυξη, μη ισορροπημένη κατανομή συμφερόντων, επιδείνωση της κοινωνικής ανάπτυξης, μη ισορροπημένη κατανομή συμφερόντων, επιδείνωση των κοινωνικών ασθενειών και διλημμάτων πολιτικής και διλημμάτων πολιτικής. Εντωμεταξύ, αναπτυσσόμενες χώρες δέχονται μεγάλη πίεση για να επιτύχουν ταχεία οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, προώθηση του διαρθρωτικού μετασχηματισμού, βελτίωση του ανθρώπινου κεφαλαίου και ενίσχυση της καινοτομίας. Σε θεσμικό και ατομικό επίπεδο, γίνεται κοινή φιλοδοξία να γίνουν καινοτομίες, να σπάσει ο εσωτερικός βρόχος και να επιτευχθεί βιώσιμη ανάπτυξη. Για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά, η λύση έγκειται στην προώθηση της ολικής προώθησης της συνεργασίας του συνόλου των παραγόντων.

Η NEXT Federation είναι μια διεθνής πλατφόρμα για τη διερεύνηση και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών διεθνούς συνεργασίας. Με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, η Ομοσπονδία προσελκύει κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και ηγέτες της κοινωνίας για τη βελτίωση της παγκόσμιας καινοτομίας, συνεργασίας και βιωσιμότητας. Η Ομοσπονδία έχει αναγνωριστεί ως δύναμη για θετικές παγκόσμιες αλλαγές. Προσπαθεί να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ διαφόρων παραγόντων, όπως κυβερνητικά ιδρύματα, δεξαμενές σκέψης, βιομηχανικές ενώσεις, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κοινωνικούς οργανισμούς, μέσα ενημέρωσης και διεθνείς οργανισμούς.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *