Το λιμάνι Hambantota της Σρι Λάνκα υπογράφει MοU με Κινεζική εταιρία

Το Διεθνές Λιμάνι Hambantota (HIP) της Σρι Λάνκα έχει συνάψει μνημόνιο συμφωνίας με τον κατασκευαστή λεωφορείων Xiamen King Long United Automotive Industry Co., Ltd. στην επαρχία Fujian της Κίνας, ανέφερε η HIP σε δήλωση εδώ την Πέμπτη.

Το μνημόνιο υπογράφηκε στα γραφεία του King Long Motor Group στο Fujian την περασμένη εβδομάδα και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τον Hambantota International Ports Group (HIPG) και την Πρέσβη της Σρι Λάνκα στην Κίνα Palitha Kohona.

Ο πρέσβης Kohona είπε ότι “η Σρι Λάνκα καλωσορίζει τις κινεζικές εγκαταστάσεις παραγωγής υψηλών προδιαγραφών που δημιουργούνται στη Σρι Λάνκα και επαινεί τον King Long που επέλεξε το βιομηχανικό πάρκο του Hambantota International Port Group για να επεκτείνει το περιφερειακό του αποτύπωμα”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HIPG, Johnson Liu δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι πρέπει να επιτευχθεί μεγάλη συνέργεια μεταξύ του εμπορίου της Κίνας και της Σρι Λάνκα. Το Βιομηχανικό Πάρκο Hambantota προωθείται παγκοσμίως και είναι στόχος μας να έχουμε μια ζωντανή διεθνή επενδυτική κοινότητα που θα λειτουργεί εντός της ζώνης.”

Ο αντιπρόεδρος της King Long Motor Group, Zhang Bin δήλωσε: “Με το λιμάνι Hambantota που είναι τόσο στρατηγικά τοποθετημένο, θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε νεότερες αγορές στη Νοτιοανατολική Ασία.”


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *