Πάνω από 500 συμφωνίες υπογράφηκαν σε διεθνή επενδυτική έκθεση στην κινεζική Xiamen

Η 21η Διεθνής Έκθεση Κίνας για Επενδύσεις & Εμπόριο (CIFIT) είδε συμφωνίες για 512 έργα μέχρι το τέλος της εκδήλωσης το Σάββατο στο Xiamen, στην επαρχία Fujian της ανατολικής Κίνας.

Η συνολική επενδυτική αξία των συμφωνιών έφτασε τα 392 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 60,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), έδειξαν τα προκαταρκτικά στοιχεία την Κυριακή.

Η τετραήμερη εκδήλωση έλαβε περισσότερες από 4.900 εταιρείες από περίπου 90 χώρες και περιοχές, με περισσότερους από 50.000 επιχειρηματίες να παρακολουθούν διαδικτυακά και δια ζώσης.

Πάνω από 60 σεμινάρια, ενημερώσεις και επιχειρηματικά συνέδρια πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του CIFIT, εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν εγχώριες και ξένες επενδύσεις, όπως η κατασκευή ζώνης και δρόμου, ψηφιακές και πράσινες οικονομίες και η ουδετερότητα του άνθρακα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού από το Υπουργείο Εμπορίου της Κίνας και αρκετούς διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, του Οργανισμού Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και της Παγκόσμιας Ένωσης Πρακτορείων Προώθησης Επενδύσεων, με στόχο την ενίσχυση των διεθνών επενδυτικών δραστηριοτήτων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *