Κινεζική εταιρεία γαλακτοκομικών ενισχύει τη συνεργασία της με βιομηχανία αναπαραγωγής βουβαλιών του Πακιστάν

Η Royal Group, ένας κινέζος κατασκευαστής γάλακτος βουβαλιού με έδρα το Nanning, στην αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας, έχει επιταχύνει την υλοποίηση του έργου συνεργασίας του με τη βιομηχανία εκτροφής βουβαλιών του Πακιστάν από το 2021, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας.

Οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν όταν τα στελέχη της εταιρείας συναντήθηκαν με μια αντιπροσωπεία της Πρεσβείας του Πακιστάν στην Κίνα στις 10 Σεπτεμβρίου ως παράπλευρη εκδήλωση της 18ης έκθεσης China-ASEAN (CAEXPO).

Ως η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής γάλακτος στον κόσμο, το Πακιστάν έχει 40 εκατομμύρια αγελάδες γαλακτοπαραγωγής και το τοπικό βουβάλι Nili-Ravi είναι γνωστό ως “μαύρος χρυσός” με υψηλή οικονομική αξία.

Με βάση τα τρέχοντα βιομηχανικά πλεονεκτήματά της, η Royal Group σχεδιάζει να συνεργαστεί με το Κινέζικο Ινστιτούτο Guangxi Buffalo της Κινέζικης Ακαδημίας Γεωργικών Επιστημών και το Πανεπιστήμιο Guangxi, για να συντομεύσει τον κύκλο βελτίωσης της ποικιλίας των Κινέζικων βουβαλιών εισάγοντας βούβαλο υψηλής ποιότητας από το Πακιστάν με στόχο να αυξήσει τη μονάδα παραγωγής γάλακτος του κινεζικού βουβάλι.

Προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση της αγοράς και να λυθεί το θεμελιωδώς πρόβλημα της μικρής προσφοράς σε βουβαλίσιο γάλα, η εταιρεία έστειλε αντιπροσωπεία στο Πακιστάν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους για να διεξαγάγει σε βάθος έρευνα για την τοπική βιομηχανία βουβαλιού για περαιτέρω συνεργασία, δήλωσε ο Chen Yiyi, Πρόεδρος της Royal Group.

Προς το παρόν, η Royal Group έχει επιτύχει συνεργασία με ένα τοπικό πανεπιστήμιο κτηνιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας και επίσης μια μεγάλη γενετική εταιρεία βουβάλων στο Πακιστάν, σύμφωνα με τον Chen.

Η κτηνοτροφική βιομηχανία αποτελεί σημαντικό μέρος της οικονομίας του Πακιστάν με άφθονους πόρους γάλακτος βουβαλιού, το οποίο είναι ιδιαίτερα συμβατό με το μελλοντικό σχέδιο ανάπτυξης του Royal Group. Πιστεύεται ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει πολλά θετικά αποτελέσματα, δήλωσε ο Moin ul Haque, ο Πακιστανός πρέσβης στην Κίνα, ο οποίος ηγήθηκε της αντιπροσωπείας.

Η 18η Έκθεση China-ASEAN πραγματοποιήθηκε στις 10-13 Σεπτεμβρίου στο Nanning, πρωτεύουσα του Guangxi. Κατόπιν πρόσκλησης της Κίνας, το Πακιστάν προσχώρησε στην 18η Έκθεση China-ASEAN ως Ειδική Συνεργαζόμενη Χώρα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *