Η 2021 Global AI Product & Application Expo ξεκινά στην Suzhou

Η έκθεση Global AI Product & Application Expo του 2021 ξεκίνησε την Πέμπτη στη Suzhou της επαρχίας Jiangsu της ανατολικής Κίνας, εστιάζοντας στα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα και εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Η τελετή έναρξης της έκθεσης πραγματοποιείται την Πέμπτη στο Suzhou.

Περισσότερες από 200 γνωστές επιχειρήσεις και ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Huawei, Baidu, Microsoft, iFLYTEK, SenseTime και AISpeech, θα συμμετάσχουν στην έκθεση και θα μοιραστούν ερευνητική εμπειρία και θα ανταλλάξουν ιδέες για την ανάπτυξη ευφυούς κατασκευής, έξυπνων ταξιδιών, και ευφυούς οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, περισσότερα από δέκα καινοτόμα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά.

Η Suzhou ανέλαβε τη βιομηχανία τεχνητής νοημοσύνης ως κορυφαία βιομηχανία στη μελλοντική της ανάπτυξη και επιτάχυνε την κατασκευή μιας νέας ορεινής περιοχής για την ανάπτυξη της βιομηχανίας τεχνητής νοημοσύνης νέας γενιάς, δήλωσε ο Wu Qingwen, αναπληρωτής επικεφαλής του κόμματος και αναπληρωτής δήμαρχος της Suzhou, προσθέτοντας ότι η Suzhou ελπίζει να συνεισφέρει περισσότερη εμπειρία στην εξερεύνηση του οικονομικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη.

Η Suzhou έχει σχηματίσει μια σχετικά ολοκληρωμένη αλυσίδα βιομηχανίας τεχνητής νοημοσύνης με ασταμάτητες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια. Το βιομηχανικό πάρκο Suzhou, ως βασικός πιλοτικός τομέας, συγκέντρωσε σχεδόν 660 επιχειρήσεις τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων δέκα εισηγμένων, και πέτυχε αξία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης 46,2 δισεκατομμυρίων γιουάν το 2020, οδηγώντας σε αποτίμηση συναφών βιομηχανιών που ξεπερνούν τα 100 δισεκατομμύρια γιουάν.

Στην τελετή έναρξης, δημοσιεύθηκε από κοινού μια έκθεση από το Κέντρο Suzhou of China Financial Information Service και την Τεχνητή Νοημοσύνη Βιομηχανίας Τεχνολογικής Καινοτομίας Στρατηγική Συμμαχία. Εστιάζοντας στα νέα χαρακτηριστικά και τις τάσεις της ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης σε όλο τον κόσμο από το 2020, η έκθεση πραγματοποιεί σε βάθος ανάλυση των ευκαιριών για την έρευνα και την ανάπτυξη, την εφαρμογή και την καινοτομία της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης και προσφέρει ορισμένες γνώσεις για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης στην Κίνα.

Το Global AI Product & Application Expo είναι ένα σημαντικό παράθυρο για την εμφάνιση των επιτευγμάτων των πιλοτικών ζωνών της Κίνας καινοτομίας και ανάπτυξης νέας γενιάς τεχνητής νοημοσύνης και πραγματοποιείται στο Suzhou για τρία συνεχόμενα χρόνια από το 2018.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *