Ο ταχυδρομικός τομέας της Κίνας βλέπει ραγδαία επέκταση 8 ετών

Ο τομέας ταχυδρομικών και ταχυδρομικών μεταφορών της Κίνας γνώρισε ραγδαία επέκταση τα τελευταία οκτώ χρόνια εν μέσω της προσπάθειας της χώρας να αναβαθμίσει το σύστημα εφοδιαστικής της και να τονώσει την κατανάλωση, δήλωσαν οι ταχυδρομικές αρχές την Τρίτη.

Τα επιχειρηματικά έσοδα του τομέα αυξήθηκαν από 198 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 30,55 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) το 2012 σε πάνω από 1,1 τρισεκατομμύρια γιουάν το 2020, καταγράφοντας ετήσια μέση αύξηση 24%, δήλωσε ο Ma Junsheng, επικεφαλής του κρατικού ταχυδρομείου σε μία διάσκεψη.

Ο αριθμός των δεμάτων που χειρίστηκε αυξήθηκε 14 φορές από το 2012 σε 83,5 δισεκατομμύρια το 2020, είπε ο Ma, εκτιμώντας ότι ο αριθμός θα φτάσει τα 100 δισεκατομμύρια φέτος.

Το δίκτυο υπηρεσιών επεκτάθηκε περαιτέρω. Τα δεδομένα έδειξαν ότι τα ταχυδρομικά καταστήματα κάλυπταν όλα τα χωριά και τις πόλεις, ενώ τα καταστήματα ταχείας παράδοσης έφτασαν το 98% των χωριών και των πόλεων της χώρας.

Ο κλάδος των ταχυδρομικών και ταχείων παραδόσεων έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Συμβάλλει στην οικονομική κυκλοφορία και διασφαλίζει τον εφοδιασμό σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, πρόσθεσε ο Ma.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *