Το Class Editori της Ιταλίας λανσάρει το νέο βιβλίο Doing Business στην Κίνα και στην Belt and Road

Το βιβλίο “Doing Business στην Κίνα και στην Belt and Road” κυκλοφόρησε πρόσφατα από την ιταλική εταιρία πολυμέσων Group Class Editori – Milano Finanza.

Το βιβλίο παρουσιάζει ευκαιρίες για τις ιταλικές εταιρείες στην κινεζική αγορά και σε άλλες χώρες που σχετίζονται με το Belt and Road.

Η πρωτοβουλία Belt and Road έχει ανοίξει νέους δρόμους συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Ιταλίας, ειδικά σε τεχνολογικές ανταλλαγές μεταξύ των ΜΜΕ.

Επιπλέον, η Ιταλία είναι η μόνη χώρα στην G7 που υπέγραψε το επίσημο μνημόνιο για να ενταχθεί στο BRI, και ως εκ τούτου οι ιταλικές εταιρείες έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη συνεργασίας με την Κίνα και άλλες χώρες που σχετίζονται με το Belt and Road, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στη Μεσόγειο και την Αφρική.

Το βιβλίο Doing Business στην Κίνα και στην Belt and Road, επομένως, είναι μια απαραίτητη ενημέρωση για να μάθετε για τα έργα, τις προσωπικότητες, και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται μεταξύ Ανατολής και Ιταλίας, μιας από τις σημαντικότερες βιομηχανικές οικονομίες της Ευρώπης.

Ο Class Editori είναι ο κορυφαίος εκδότης εφημερίδων και περιοδικών στην Ιταλία και στοχεύει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών οικονομικής πληροφόρησης σε ιταλικές και παγκόσμιες επιχειρήσεις και ιδρύματα.

Ως δώρο, η ψηφιακή έκδοση του βιβλίου είναι διαθέσιμη στο following link.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *