Τα κινέζικα αθλητικά είδη ANTA θα επενδύσουν πάνω από 4 δισεκατομμύρια RMB

Η εταιρεία αθλητικών ειδών της Κίνας ANTA ανακοίνωσε τους στρατηγικούς της στόχους για την επόμενη πενταετία την Πέμπτη, στην οποία διευκρίνισε τη φιλοδοξία της εταιρείας να επενδύσει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια γιουάν στην έρευνα και ανάπτυξη τα επόμενα πέντε χρόνια για να ενισχύσει τις βασικές της δυνατότητες στην επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία, ανέφερε η Shanghai Securities News, που διοικείται από το Xinhua.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να επιτύχει έναν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 18-25% τα επόμενα πέντε χρόνια. Η διαδικτυακή επιχείρηση θα έχει σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 30% και θα αντιπροσωπεύει το 40% των δραστηριοτήτων της το 2025.

Διαπιστώνεται ότι η ANTA ακολουθεί τον επαγγελματισμό και τη βελτίωση της επωνυμίας. Μέσω μέτρων όπως η βελτίωση του παγκόσμιου συστήματος Ε & Α, η επιτάχυνση των αναβαθμίσεων DTC, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, η ANTA διατηρεί το ηγετικό της πλεονέκτημα στην κινεζική αγορά όσον αφορά στο επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης αθλητικής τεχνολογίας, στην επίδραση της μάρκας και στο μέγεθος της αγοράς.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *