Τα κινέζικα αθλητικά είδη ANTA θα επενδύσουν πάνω από 4 δισεκατομμύρια RMB

Η εταιρεία αθλητικών ειδών της Κίνας ANTA ανακοίνωσε τους στρατηγικούς της στόχους για την επόμενη πενταετία την Πέμπτη, στην οποία διευκρίνισε τη φιλοδοξία της εταιρείας να επενδύσει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια γιουάν στην έρευνα και ανάπτυξη τα επόμενα πέντε χρόνια για να ενισχύσει τις βασικές της δυνατότητες στην επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία, ανέφερε η Shanghai Securities News, που διοικείται από το Xinhua.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να επιτύχει έναν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 18-25% τα επόμενα πέντε χρόνια. Η διαδικτυακή επιχείρηση θα έχει σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 30% και θα αντιπροσωπεύει το 40% των δραστηριοτήτων της το 2025.

Διαπιστώνεται ότι η ANTA ακολουθεί τον επαγγελματισμό και τη βελτίωση της επωνυμίας. Μέσω μέτρων όπως η βελτίωση του παγκόσμιου συστήματος Ε & Α, η επιτάχυνση των αναβαθμίσεων DTC, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, η ANTA διατηρεί το ηγετικό της πλεονέκτημα στην κινεζική αγορά όσον αφορά στο επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης αθλητικής τεχνολογίας, στην επίδραση της μάρκας και στο μέγεθος της αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *