Πολιτικός του Μπαγκλαντές λέει ότι το CPC αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας (CPC) όχι μόνο αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά και οδήγησε σε μια θεαματική ανάπτυξη του κινεζικού λαού, δήλωσε η Shammi Ahmed, γραμματέας της υποεπιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του κυβερνώντος κόμματος Awami League του Μπαγκλαντές.

Το ταξίδι του CPC από το νεογέννητο ξεκίνημά του με περισσότερα από 50 μέλη σε ένα κόμμα με πάνω από 95 εκατομμύρια μέλη έχει δείξει την προοδευτική φύση του κόμματος, είπε σε πρόσφατη συνέντευξη στο Xinhua για την 100ή επέτειο από την ίδρυση του CPC.

Υποστηρίζοντας τις βασικές αρχές της αναζήτησης της ευτυχίας για τον λαό και επιδίωξη της αναζωογόνησης του κινεζικού έθνους, το CPC οδήγησε την Κίνα να επιτύχει αξιοσημείωτη κοινωνική και οικονομική πρόοδο, δήλωσε η Shammi.

Το CPC οδήγησε τους ανθρώπους να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε προκλήσεις, να αντέξουν σε μεγάλους κινδύνους, να ξεπεράσουν σημαντικά εμπόδια που βασίζονται σε πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο κατά το ένδοξο ταξίδι της, είπε.

Η επιτυχία της Κίνας στον έλεγχο της πανδημίας COVID-19 και στην ανακούφιση της φτώχειας σχετίζεται άμεσα με την ηγεσία του κόμματος και το κόμμα έχει συμβάλει σημαντικά στην προστασία της υγείας του κινεζικού λαού και άλλων λαών παγκοσμίως και προσέφερε εμπειρίες για άλλες χώρες στην καταπολέμηση της πανδημίας, είπε.

Εξήρε το CPC για τα αποφασιστικά του μέτρα για τη συγκράτηση της εξάπλωσης του COVID-19, την ανταλλαγή αντιδημικών εμπειριών με τον κόσμο και την υποστήριξη της παγκόσμιας καταπολέμησης του ιού.

Το CPC στοχεύει στην επιδίωξη ευημερίας για όλους. Ως εκ τούτου, ο κόσμος πρέπει να θαυμάσει την ικανότητα του CPC να διατηρήσει την ενότητα και την αρμονία του κινεζικού λαού, δήλωσε η Shammi.

Η Shammi πιστεύει ότι το CPC έχει σφυρηλατήσει μια συμμετοχική μορφή διακυβέρνησης με ανθρωποκεντρικές πολιτικές που προκύπτουν από ακριβώς σχεδιασμένες και πιλοτικές αναπτυξιακές έννοιες.

Μια άλλη κρίσιμη πτυχή του CPC είναι η ιδεολογία του να δίνει προτεραιότητα στην ειρηνική ανάπτυξη, την πολυμέρεια και την κοινή παγκόσμια ευημερία, είπε.

Σταθερά στη δεξιά πλευρά της ιστορίας, οι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει ότι το CPC έχει δεσμευτεί όχι μόνο να συσπειρώσει τον κινεζικό λαό και να τον οδηγήσει να διαχειρίζεται τις δικές του υποθέσεις καλά, αλλά και να χτίσει μια κοινότητα με κοινό μέλλον για την ανθρωπότητα για την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και κοινή ανάπτυξη, είπε.

Επιπλέον, μέσω της ιδεολογίας της ειρηνικής ανάπτυξης, της πολυμερούς προσέγγισης και της κοινής παγκόσμιας ευημερίας, το CPC σημείωσε αξιοσημείωτα επιτεύγματα. Το σχέδιο του CPC για την ανάπτυξη της Κίνας από το 2021-2025 επικεντρώνεται στην ενίσχυση της εγχώριας οικονομίας και στην ενοποίηση της κοινωνικής ανάπτυξης, είπε.

Με στόχο «βασικά την επίτευξη του σοσιαλιστικού εκσυγχρονισμού» έως το 2035, το όραμα του CPC είναι αξιέπαινο, σημείωσε.

Πιστεύει ότι, παραμένοντας πιστό στις βασικές αρχές και πεποιθήσεις του, το CPC μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να επιτύχει τον καθορισμένο στόχο του, για να οικοδομήσει ένα ισχυρότερο έθνος.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *