Η ζώνη ελεύθερου εμπορίου Liaoning Pilot καταγράφει αύξηση στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο

Η περιοχή Shengyang της ζώνης ελεύθερου εμπορίου Liaoning Pilot της βορειοανατολικής Κίνας (FTZ) γνώρισε 4,59 εκατομμύρια διασυνοριακές συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου με συνολική αξία 460 εκατομμύρια γιουάν το πρώτο εξάμηνο του έτους, περισσότερο από τον συνολικό όγκο του περασμένου έτους, ανέφερε η Liaoning Daily την Πέμπτη.

Μέχρι στιγμής, συνολικά 27 οντότητες έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις στη διασυνοριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην περιοχή και τα προϊόντα εισαγωγής και εξαγωγής ηλεκτρονικού εμπορίου, που καλύπτουν 1.000 κατηγορίες, έχουν αποσταλεί σε 30 χώρες και περιοχές στον κόσμο.

Σχετικές υποστηρικτικές εγκαταστάσεις έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή Shenyang για την προώθηση της διασυνοριακής λειτουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου ενός διεθνούς κέντρου εποπτείας δεμάτων με συνολική επένδυση 100 εκατομμυρίων γιουάν, ένα διεθνές κέντρο ταχυμεταφορών που βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taoxian με αποθήκη συνολικής έκτασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων για διασυνοριακές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, και περισσότερες από 30 επιχειρήσεις ζωντανής ροής ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ενισχύοντας παράλληλα την πολιτική υποστήριξη για διασυνοριακές πράξεις ηλεκτρονικού εμπορίου, η περιοχή παρέχει, επίσης, οικονομική υποστήριξη σε σχετικές επιχειρήσεις, όπως η χρηματοδότηση πιστώσεων. Ταυτόχρονα, έχει ανοίξει τέσσερις διασυνοριακές διεθνείς εμπορευματικές διαδρομές για το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, και τη Σεούλ, καθώς και ειδικές διαδρομές αλληλογραφίας για τις υπηρεσίες εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης.

Εκτός αυτού, τρία φυσικά καταστήματα και περισσότερα από 20 κοινοτικά καταστήματα έχουν τεθεί σε λειτουργία στην περιοχή Shenyang του Liaoning FTZ που δεσμεύεται να κατασκευάσει συνολικά 1.000 καταστήματα και μετρητές διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου σε πέντε χρόνια.

Η περιοχή θα συνεχίσει να εισάγει κορυφαίες επιχειρήσεις στη διασυνοριακή βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου για να εγκατασταθούν στην περιοχή και να ενισχύσουν την πιλοτική λειτουργία του τομέα ζωντανής ροής καθώς και τις εισαγωγές φαρμάκων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *