Η Κίνα χειρίζεται πάνω από 50 δισ. πακέτα στο ταχυδρομείο

Ο τομέας των ταχυδρομείων και ταχυμεταφορών της Κίνας συνέχισε την ισχυρή επέκτασή του το 2021, διαχειρίζοντας πάνω από 50 δισεκατομμύρια πακέτα ταχυμεταφορών κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με το State Post Bureau.

Από τις 4 Ιουλίου, ο όγκος των επιχειρήσεων του κλάδου είχε πλησιάσει το επίπεδο για ολόκληρο το 2018, δήλωσε το γραφείο, αποδίδοντας τη γρήγορη επέκταση στη συνεχή ανάπτυξη της κινεζικής οικονομίας, την αναβάθμιση της προώθησης της κατανάλωσης και τη βελτίωση των υπηρεσιών στις αγροτικές περιοχές.

Οι αγροτικές περιοχές έχουν δώσει σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου. Περίπου το 30% των τεμαχίων που διαχειρίστηκαν φέτος στάλθηκαν σε αγροτικές περιοχές καθώς η προσβασιμότητα των υπηρεσιών συνέχισε να επεκτείνεται φθάντοντας σε επίπεδο χωριού.

Το δεύτερο τρίμηνο, ο μηνιαίος όγκος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του κλάδου ήταν περίπου 10 δισεκατομμύρια στοιχεία, κάτι που δείχνει την ανθεκτικότητα, τη ζωτικότητα και το δυναμικό ανάπτυξης της αγοράς ταχείας παράδοσης της Κίνας, δήλωσε το γραφείο.

Προς το παρόν, περίπου 300 εκατομμύρια δέματα ταχυμεταφορών παραδίδονται καθημερινά κατά μέσο όρο, εξυπηρετώντας περίπου 600 εκατομμύρια πελάτες, σύμφωνα με στοιχεία του γραφείου.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *