Η Γερμανία και η Γαλλία επιδιώκουν συνεργασία με την Κίνα για να βοηθήσουν την Αφρική

Η Γερμανία και η Γαλλία προσβλέπουν στην ενίσχυση του συντονισμού με την Κίνα στη βοήθεια της Αφρικής και μοιράζονται μεγάλες δυνατότητες οικονομικών δεσμών με την ασιατική χώρα, ανέφερε η Nikkei Asia.

Σε ένα αναλυτικό σχόλιο με τίτλο «Η Κίνα επιπλέει ‘Αφρική Quad’ με τη Γερμανία και τη Γαλλία», η Nikkei Asia ανέφερε για τη διαδικτυακή σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Κίνας, Γερμανίας και Γαλλίας τη Δευτέρα.

Η ιδέα της τετράπλευρης συνεργασίας για την Αφρική, ένα «Αφρικανικό τετράγωνο», ήρθε με τη μορφή πρόσκλησης στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν να συμμετάσχουν στην Πρωτοβουλία για την Εταιρική Σχέση για την Ανάπτυξη της Αφρικής, ανέφερε την ιαπωνική ιστοσελίδα ειδήσεων την Τετάρτη.

Οι τουριστικοί οδηγοί της Νοτίου Αφρικής παρουσίασαν ένα κινεζικό τραγούδι στην τελετή αποφοίτησης για ένα πρόγραμμα κατάρτισης στην Mandarin που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ και του Nanjing Technology University Confucius Institute στην Πραιτώρια της Νότιας Αφρικής, στις 18 Μαρτίου 2021.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *