Εκδήλωση προώθησης πολιτιστικού τουρισμού ξεκινά στο νομό Nanchang της Κίνα

Η εκδήλωση προώθησης του πολιτιστικού τουρισμού με θέμα “Νέος πολιτιστικός τουρισμός – πολιτιστικά μπλοκ και ανάπτυξη πόλεων” πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο νομό Nanchang, στην επαρχία Jiangxi της ανατολικής Κίνας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανακοινώθηκαν υποστηρικτικά μέτρα για την άρση των εμποδίων στην ανάπτυξη του πολιτισμού, μεταξύ μέτρα στήριξης, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοδοτικών επιδοτήσεων, καθώς και των ενοικίων και των φορολογικών ελαφρύνσεων στους επενδυτικούς, κατασκευαστικούς και λειτουργικούς φορείς των πολιτιστικών ομάδων.

Εκτός αυτού, το Yuanchengji, μία σημαντική πολιτιστική ομάδα στην κομητεία Nanchang εισήχθη επίσης στην εκδήλωση, προσελκύοντας 12 επιχειρήσεις να συμμετάσχουν, χάρη στις ευνοϊκές πολιτικές.

Τα τελευταία χρόνια, η κομητεία Nanchang έχει δεσμευτεί να κατασκευάσει ομάδες τουριστικών περιοχών, ενσωματώνοντας την τοπική κουλτούρα στον ταξιδιωτικό κλάδο. Έχει επίσης αναβαθμίσει τοπικές βιβλιοθήκες, μουσεία και γκαλερί, διοργάνωσε πολιτιστικές δραστηριότητες και βελτίωσε τις δημόσιες υπηρεσίες, καθιστώντας την τουριστική ζώνη σημείο επίδειξης στην επαρχία Jiangxi.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *