Το πρώτο ερευνητικό ινστιτούτο goji berry της Κίνας

Το πρώτο ερευνητικό ινστιτούτο goji berry της Κίνας εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα στο Yinchuan, πρωτεύουσα της βορειοδυτικής αυτόνομης περιοχής Ningxia Hui. Η άνυδρη περιοχή βασίζεται στα φρούτα για να φέρει περισσότερη ευημερία και πρασινάδα.

Τα μούρα Goji, επίσης γνωστά ως wolfberries, είναι μια ειδικότητα της περιοχής και έχουν μεγάλη θρεπτική αξία. Η ιστορία της Κίνας στα μούρα goji χρονολογείται χιλιάδες χρόνια. Στην αρχαία φυτική ιατρική, οι λειτουργίες του μούρου περιλάμβαναν την προστασία του ήπατος, τη βελτίωση της όρασης και τη διατήρηση της δύναμης.

Σύμφωνα με το περιφερειακό τμήμα επιστημών και τεχνολογίας, η καλλιέργεια μούρων goji έχει γίνει βασική βιομηχανία στη Ningxia. Η φυτεία δημιουργεί καταπράσινες περιοχές και γλυκαίνει τη ζωή των ντόπιων.

“Η βιομηχανία εξακολουθεί να υστερεί όσον αφορά στη διεξοδική επεξεργασία και έρευνα για τις φαρμακευτικές ουσίες των φρούτων για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και προϊόντων προστιθέμενης αξίας”, δήλωσε ο Guo Bingchen, διευθυντής του περιφερειακού τμήματος επιστήμης και τεχνολογίας και του νέου ινστιτούτου.

Είπε ότι το ινστιτούτο λειτουργεί ως ανοιχτή πλατφόρμα για να ενώσει τις ομάδες καινοτομίας στη μεταφορά ερευνητικών επιτευγμάτων και στην αύξηση της αξίας του κλάδου.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *