Η KingClean Electric σκοπεύει να αγοράσει το 100% της PGI Far East Precision Products

Η KingClean Electric Co., Ltd., μια εταιρεία οικιακών συσκευών που επενδύθηκε από την Κίνα, ανακοίνωσε την Τρίτη την απόφασή της να εξαγοράσει 100% την PGI Far East Precision Products Co. με εκτιμώμενη προσφορά 1,254 – 1,464 γιουάν, την Shanghai Securities που διαχειρίζεται το Xinhua σύφμωνα με ανακοινώσεις.

Η εταιρεία υπέγραψε την επιστολή πρόθεσης για την προσφορά εξαγοράς με τους δύο μετόχους της PGI Far East Precision Products Co., συγκεκριμένα την Paragon Trading Corp. LLC και την GIL-MAR P.H.G Far East Automotive, LLC.

Η KingClean Electric Co., Ltd. ασχολείται κυρίως με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση καθαρών συσκευών και εργαλείων κήπου.

Η PGI Far East Precision Products διατηρεί μια παγκόσμια ηγετική θέση όσον αφορά στην αυτοκινητοβιομηχανία ανταλλακτικών κράματος αλουμινίου και στους κύριους πελάτες της περιλαμβάνονται παγκοσμίως γνωστοί κατασκευαστές οχημάτων, σημείωσε η KingClean Electric, προσθέτοντας ότι αυτή η κίνηση θα βοηθήσει στην προώθηση της ταχείας ανάπτυξης του νέου ενεργειακού οχήματος της KingClean Electric με ανταλλακτικά και θα ενισχύσει την ικανότητα αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας.

Η PGI Far East Precision Products, που διαθέτει δύο αμερικανικές εταιρείες αυτοκινήτων με έδρα στις ΗΠΑ, είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής ακριβείας TS16949 & ISO14001 που βρίσκεται στη Σαγκάη της ανατολικής Κίνας.

Κατά τους πρώτους πέντε μήνες του τρέχοντος έτους, η PGI Far East Precision Products συγκέντρωσε το συνολικό κέρδος των 60,43 εκατομμυρίων γιουάν.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *