Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Σαγκάη για ταινίες υψηλής τεχνολογίας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης του 2021 αλλά και συνέντευξη τύπου Hi-Tech Films and Television City πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην περιοχή Songjiang, στη Σαγκάη της ανατολικής Κίνας.

Από την έναρξη του το 2018, το φεστιβάλ Σαγκάη Hi-Tech Films and Television City καθοδηγείται από τη στρατηγική της υψηλής τεχνολογίας G60 στο Δέλτα του ποταμού Yangtze, και προωθεί την καινοτομία της επιστήμης και της τεχνολογίας ως παράθυρο ανοιχτό στον κόσμο με το επιχειρηματικό περιβάλλον να βελτιστοποιείται συνεχώς και η επιρροή του φεστιβάλ να αυξάνεται σταθερά.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Σαγκάης, η Songjiang New City αναμένεται να αναπτύξει πολιτιστικό και δημιουργικό τουρισμό, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά μέσα και άλλες χαρακτηριστικές λειτουργίες, οι οποίες θα φέρουν ευκαιρίες και κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της Σαγκάης ως Hi-Tech Films and Television City.

Από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η Songjiang παρουσίασε 565 επιχειρήσεις κινηματογράφου και τηλεόρασης με ετήσια αύξηση 40,2%.

Μέχρι τώρα, σχεδόν 7.000 ταινίες, τηλεοπτικές επιχειρήσεις, και στούντιο έχουν συγκεντρωθεί στη Σαγκάη Hi-Tech Films and Television City, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της βιομηχανικής αλυσίδας, όπως δημιουργία ταινιών και τηλεόρασης, γυρίσματα, εκπαίδευση, δημοσιότητα και διανομή, που ουσιαστικά πραγματοποίησαν ανάπτυξη ολόκληρης της αλυσίδας του κινηματογράφου και της τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Στη συνέντευξη Τύπου, κυκλοφόρησε μια σειρά έργων στην πόλη με μεγάλη επιρροή στον κλάδο και τεχνολογικές προβλέψεις συνολικής αξίας 20 δισεκατομμυρίων γιουάν.

Επιπλέον, μια έκθεση σχετικά με τον δείκτη ανταγωνιστικότητας των πόλεων κινηματογράφου και τηλεόρασης της Κίνας κυκλοφόρησε από την China Economic Information Service (CEIS), θυγατρική του Xinhua News Agency. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Σαγκάη Songjiang κατέχει τη δεύτερη θέση στην ανταγωνιστικότητά της και το ανώτερο επιχειρηματικό περιβάλλον της Σαγκάης, ιδίως η κορυφαία διεθνής επενδυτική έλξη, η ευκολία χρηματοοικονομικών κεφαλαίων και το περιβάλλον προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει γίνει ένα ευνοϊκό πλεονέκτημα για την Songjiang να προσελκύσει επενδύσεις.

Η έκθεση σχετικά με την κατασκευή της Shanghai Hi-Tech Films and Television City δημοσιεύθηκε επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Πιστεύεται ότι η Σαγκάη πρέπει να συντονίσει τους πόρους της πόλης, να χρησιμοποιεί ταινίες και τηλεοπτικές βάσεις ως πλατφόρμα για να προσελκύσει τουρίστες με αυθεντικό και ουσιαστικό τουριστικό περιεχόμενο.

Οι ειδικοί προτείνουν ότι η κατασκευή της ταινίας υψηλής τεχνολογίας της Σαγκάης και της τηλεόρασης θα πρέπει να δώσει πλήρη δράση στα πλεονεκτήματα του ετήσιου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης, να προωθήσει τη βιολογική ολοκλήρωση ταινιών και τηλεόρασης, τέχνης, κινούμενων σχεδίων και παιχνιδιών και άλλων τομέων και να βελτιώσει το διαφοροποιημένο σύστημα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *