Το Chengdu της Κίνας προσκαλεί παγκόσμιους εκθέτες να συμμετέχουν στην έκθεση πούρων

Στο Chengdu, πρωτεύουσα της επαρχίας Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας, έγινε τη Δευτέρα συνέδριο για να προσκαλέσει τους παγκόσμιους εκθέτες να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση πούρων του 2021 (Τσενγκντού).

Το 2021, η Διεθνής Έκθεση πούρων προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Tianfu στο Chengdu από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου, που φιλοξενείται από την China Cigarette Sales Corporation και την China Tobacco International Group Limited.

Η έκθεση θα επικεντρωθεί το 2021 στα πούρα premium και συναφών προϊόντων κινέζικων και ξένων εμπορικών σημάτων, στην εμπειρία του πούρου και του τρόπου ζωής, καθώς και στην ανταλλαγή και συνεργασία της αλυσίδας βιομηχανίας πούρων, με συνολική έκταση άνω των 10.000 τετραγωνικών μέτρων.

Εν τω μεταξύ, θα παρουσιαστούν διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως πούρα premium, καπνός, αξεσουάρ, σωλήνες, ζεύγη ποτών, τρόπος ζωής, βοηθητικά υλικά, μηχανήματα πούρων και μέσα πούρων.

Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, διάφορες συναντήσεις και δραστηριότητες, όπως Cigar Night, επαγγελματικά φόρουμ και γευσιγνωσία πούρων, κινεζική υποδοχή γευσιγνωσίας πούρων κ.λπ., σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα για τη διευκόλυνση της ανταλλαγής, της σύγκλισης και της αμοιβαίας ανάπτυξης όσον αφορά στο εμπόριο, στην τεχνολογία, και στη συνεργασία έργων στη βιομηχανία πούρων, σύμφωνα με τη Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα κατασκευαστεί και ένας εκθεσιακός χώρος cloud. Με την εφαρμογή IT, όπως 5G, VR / MR και μεγάλα δεδομένα κ.λπ., η ολοκαίνουργια διαδικτυακή ψηφιακή πλατφόρμα έκθεσης θα προσφέρει δημιουργικό χώρο για προβολή, επικοινωνία και αλληλεπίδραση.

Στην έκθεση θα παρεβρεθούν περισσότερες από 150 εγχώριες και υπερπόντιες επιχειρήσεις, με πάνω από 10.000 εκθέτες, όπως επίσης και επισκέπτες και επαγγελματίες επισκέπτες. Διάσημες εταιρείες στο χώρο του πούρου, όπως οι Habanos, Davidoff, Bulldog, Wuliangye κ.λπ., επιβεβαίωσαν την παρουσία τους.

Η πρώτη έκθεση πραγματοποιήθηκε το 2019 στο Shenzhen της Νότιας Κίνας. Ως πόλη υποδοχής της δεύτερης έκθεσης, το Chengdu είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές πούρων στην Κίνα, με σταθερή βιομηχανική βάση και τεράστιες δυνατότητες για τη βιομηχανία πούρων.

Οι υποψήφιοι εκθέτες είναι ευπρόσδεκτοι να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστότοπο της έκθεσης στη διεύθυνση www.intercigarexpo.com.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *