Τα ζυμαρικά ρυζιού Luosifen καταγράφουν αύξηση των εξαγωγών τον Ιανουάριο-Απρίλιο

Τα ζυμαρικά ρυζιού Luosifen, ένα ειδικό στιγμιαίο φαγητό γνωστό για την έντονη μυρωδιά του, που προέρχεται από την πόλη Liuzhou της νότιας Κίνας σημείωσαν αύξηση των εξαγωγών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους, σύμφωνα με τα τοπικά έθιμα.

Η εξαγωγική αξία της Luosifen από την Liuzhou ανήλθε σε 7 εκατομμύρια γιουάν αυτή την περίοδο, 4,1 φορές αυξημένη από την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, με τους κύριους εξαγωγικούς προορισμούς να είναι η Σιγκαπούρη, το Μπρουνέι, η Μαλαισία, και η Γερμανία.

Ως χαρακτηριστικό πιάτο του Guangxi, το Luosifen είναι φτιαγμένο από τουρσί μπαμπού, αποξηραμένο γογγύλι, φρέσκα λαχανικά και φιστίκια και σερβίρεται σε έναν πικάντικο ζωμό νουντλς αρωματισμένο με σαλιγκάρια ποταμού.

Τα τελευταία χρόνια, η επεξεργασία Luosifen έχει εξελιχθεί στην τοπική βιομηχανία ειδικότητας στο Guangxi, με τους καταναλωτές να τη διαδίδουν σε όλη την Κίνα και ακόμη και στο εξωτερικό.

Η ακμάζουσα οικονομία διαμονής στο σπίτι κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID-19 πέρυσι οδήγησε σε μια αυξανόμενη ζήτηση για Luosifen στις ξένες αγορές.

Τα τελωνεία της Liuzhou έχουν καταβάλει προσπάθειες για την καθοδήγηση σχετικών διαδικασιών και πολιτικών εξαγωγικών επιχειρήσεων για τοπικούς κατασκευαστές Luosifen, παρέχοντας αξιόπιστη εγγύηση για την εξαγωγή Luosifen.

Εν τω μεταξύ, τα τελωνεία απλούστευσαν επίσης τις διαδικασίες εκτελωνισμού για την εξαγωγή του Luosifen και υπέβαλαν επιτυχώς αίτηση για την τελωνειακή προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τρεις τοπικές επιχειρήσεις στο Liuzhou.

Το 2020, η εξαγωγή Luosifen υπό την εποπτεία των τελωνείων της Liuzhou ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια γιουάν, 35 φορές του συνόλου το 2019.

Προς το παρόν, το έτοιμο προς χρήση Luosifen έχει αποσταλεί σε ξένες αγορές σε 20 χώρες και περιοχές.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *