Τα έσοδα από τις πωλήσεις πληροφορικής στην Κίνα αυξάνονται και το 2020

Τα έσοδα από τις άμεσες πωλήσεις από την παραγωγή, τη μετάδοση δικτύου, την παρουσίαση τερματικών, τα βασικά στοιχεία, τις υπηρεσίες βίντεο και άλλους συνδέσμους της βιομηχανίας βίντεο υψηλής ευκρίνειας (UHDV) στην Κίνα ξεπέρασαν τα 850 δις γιουάν το 2020, δήλωσε ο Zhang Li, πρόεδρος της CCID Consulting σε ένα think tank του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής (MIIT) στις 9 Μαΐου.

Ο Zhang έκανε αυτές τις δηλώσεις στο Παγκόσμιο Βιομηχανικό Συνέδριο Βίντεο UHD του 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Guangzhou, στην επαρχία Guangdong της νότιας Κίνας.

Ο Zhang πρόσθεσε ότι καθοδηγούμενος από τη βιομηχανία UHDV, η αξία πωλήσεων κάθετων τομέων και η κλίμακα εφαρμογών ανήλθαν σε περισσότερα από 930 δις πέρυσι. Με την πρόοδο της εμπορικής χρήσης 5G και της τεχνολογίας προβολής UHD, ο τομέας UHDV της Κίνας θα έχει βελτιωμένο βιομηχανικό τοπίο και κάλυψη της αγοράς, δήλωσε ο Li Dongsheng, πρόεδρος του κινεζικού γίγαντα ηλεκτρονικών ειδών TCL, προσθέτοντας ότι η βιομηχανία αναμένεται να ξεκινήσει ένα χρυσό στάδιο ανάπτυξης φέτος.

Η βιομηχανική ανάπτυξη UHDV της Κίνας κέρδισε επίσης μια ώθηση από την πολιτική υποστήριξη Για παράδειγμα, το 2019, το MIIT, η Εθνική Υπηρεσία Ραδιοτηλεόρασης και η China Media Group εξέδωσαν από κοινού ένα σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη της βιομηχανίας UHDV μεταξύ 2019 και 2022. Το σχέδιο τόνισε τις καινοτόμες εφαρμογές του UHDV σε τομείς όπως η μετάδοση, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία, η παρακολούθηση ασφάλειας, η ιατρική περίθαλψη, οι έξυπνες μεταφορές και η βιομηχανική κατασκευή, και δεσμεύτηκε για καλύτερο συντονισμό και καθοδήγηση από την κυβέρνηση, διεύρυνση των χρηματοδοτικών και επενδυτικών διαύλων, και ενισχυμένες προσπάθειες στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για υποστήριξη της ανάπτυξης της βιομηχανίας.

Το μέγεθος της αγοράς της βιομηχανίας UHDV της Κίνας προβλέπεται να ξεπεράσει τα 3 τρις γιουάν το 2022, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ιδρυμάτων.

Η επιτάχυνση της ανάπτυξης της βιομηχανίας UHDV μπορεί να οδηγήσει άμεσα στη συνολική αναβάθμιση του εξοπλισμού παραγωγής και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, των τερματικών προϊόντων, των πάνελ οθόνης, των τσιπ και άλλων βιομηχανικών αλυσίδων, να ενισχύσει τις καινοτομίες στις ψηφιακές τεχνολογίες, να προωθήσει την κατασκευή νέων υποδομών, να προωθήσει την ευημερία του περιεχομένου και την καινοτομία εφαρμογών, δημιουργώντας έτσι ένα αναδυόμενο βιομηχανικό σύμπλεγμα σε τρισεκατομμύριο επίπεδα, δήλωσε ο Xiao Yaqing, υπουργός βιομηχανίας και τεχνολογίας πληροφοριών στο συνέδριο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *