Το Πεκίνο ορίζει ζώνη δοκιμής για την ανάπτυξη έξυπνων συνδεδεμένων οχημάτων

Η δημοτική κυβέρνηση του Πεκίνου ενέκρινε τον καθορισμό μιας ζώνης δοκιμής με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης ευφυών συνδεδεμένων οχημάτων (ICV).

Σύμφωνα με το σχέδιο, μια έκταση 225 τετραγωνικών χιλιομέτρων στη νέα πόλη Yizhuang, η περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου Daxing, έξι τμήματα αυτοκινητοδρόμων στο Yizhuang, και η περιοχή Daxing στο νότιο Πεκίνο, θα χρησιμεύσουν ως πιλοτική ζώνη για αυτή την πρωτοβουλία.

Η πιλοτική ζώνη είναι η πρώτη του είδους της στην Κίνα όσον αφορά στη δοκιμή μιας σειράς πολιτικών διαχείρισης κατάλληλων για ICV, οι οποίες περιλαμβάνουν δοκιμές δρόμου, εφαρμογή επίδειξης, υπηρεσία εμπορικής λειτουργίας, και κατασκευή υποδομών στο δρόμο.

Η καινοτομία θα περιλαμβάνει επίσης κανόνες κυκλοφορίας και διαχείριση κυκλοφορίας μη επανδρωμένων οχημάτων στο δρόμο.

Υπάρχουν επί του παρόντος 200 δημόσια τμήματα δρόμων στο Πεκίνο ανοιχτά για τη δοκιμή έξυπνων οχημάτων, συνολικού μήκους 699,58 χλμ. ενώ τα χιλιόμετρα δοκιμής ασφάλειας υπερβαίνουν συνολικά τα 2,68 εκατομμύρια χλμ.

Ο προσδιορισμός της πιλοτικής ζώνης αναμένεται να βοηθήσει στην προώθηση νέων εφαρμογών, τεχνολογιών, προϊόντων και νέων μοντέλων έξυπνων συνδέσεων δικτύου.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *