Πάνω από 4.000 συμμετέχοντες στο συνέδριο του “Boao Forum for Asia”

Πάνω από 4.000 άτομα θα παρακολουθήσουν το ετήσιο συνέδριο του Boao Forum for Asia (BFA), το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 18 – 21 Απριλίου στο Boao, στην επαρχία Hainan της νότιας Κίνας, σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Οι επίσημες στατιστικές δείχνουν ότι 4.128 άτομα έχουν εγγραφεί στο συνέδριο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 80 Κινέζους αξιωματούχους, περίπου 60 ξένους διπλωμάτες στην Κίνα και πάνω από 130 επιχειρηματίες από την Κίνα και το εξωτερικό.

Τέσσερα υπο-φόρουμ θα συζητήσουν θέματα όπως η αειφόρος ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και των νησιωτικών οικονομιών στον 21ο αιώνα Maritime Silk Road, σύμφωνα με τη ανακοίνωση.

Το φόρουμ, στην 20η επέτειο του, θα πραγματοποιηθεί κυρίως εκτός σύνδεσης, αλλά εν μέρει σε απευθείας σύνδεση για την πρόληψη και τον έλεγχο του COVID-19, δήλωσε ο Wang Sheng, διευθυντής του επαρχιακού γραφείου εξωτερικών υποθέσεων.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο φόρουμ οφείλουν να υποβάλουν αρντητικό τεστ 72 ωρών πριν εισέλθουν στο Hainan και να κάνουν άλλο ένα τεστ σε ένα από τα λιμάνια εισόδου της επαρχίας, δήλωσε ο Zeng Zhaochang, αναπληρωτής διευθυντής της επαρχιακής επιτροπής υγείας.

Το BFA ιδρύθηκε το 2001, και είναι ένας μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός διεθνής οργανισμός που δεσμεύεται να προωθήσει την περιφερειακή οικονομική ολοκλήρωση και να φέρει τις ασιατικές χώρες πιο κοντά στους αναπτυξιακούς τους στόχους.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *