Η Shandong προσφέρει κουπόνια αξίας RMB15 εκατ. για την ενίσχυση της πολιτιστικής και τουριστικής κατανάλωσης

Η επαρχία Shandong της Ανατολικής Κίνας συνεργάζεται με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και απορροφά χρηματοοικονομικό κεφάλαιο για την ενίσχυση της πολιτιστικής και τουριστικής κατανάλωσης, εκδίδοντας κουπόνια αξίας άνω των 15 εκατομμυρίων γιουάν, σύμφωνα με το Chinanews.com.

Η Shandong στοχεύει στην βαθιά ενίσχυση του πολιτισμού, του τουρισμού, και της σχετικής κατανάλωσης και από τις δύο πλευρές, της προσφοράς και της ζήτησης, υιοθετώντας άμεσες οικονομικές επιδοτήσεις στους καταναλωτές, εκπτώσεις κατά προτίμηση για εμπόρους, και υποστήριξη από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δήλωσε ο Zhang Baike, διευθυντής του τμήματος βιομηχανικής ανάπτυξης του επαρχιακού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Shandong.

Η Shandong θα βασιστεί στο πιστωτικό σύστημα των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για τον έλεγχο υψηλής ποιότητας μικρών, μεσαίων και μικροπολιτισμικών τουριστικών επιχειρήσεων με δυνατότητες για παροχή καλής πίστωσης, με στόχο να βοηθήσει την ανάπτυξή τους. Προς το παρόν, 16 πόλεις στη Shandong έχουν ενταχθεί στο οικονομικό ταμείο πολιτισμού και τουρισμού ύψους περίπου 150 εκατομμυρίων γιουάν, πρόσθεσε ο Zhang.

Η επαρχία Shandong εξέδωσε κουπόνια για καταναλωτές μέσω συστημάτων μεγάλων πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου που απλοποίησαν τη διαδικασία απόκτησης κουπονιών από τους καταναλωτές, αύξησαν την εμπειρία κατανάλωσης και βελτίωσαν την αποδοτικότητα της χρήσης κεφαλαίου, δήλωσε ο Zhi Mei, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος βιομηχανικής ανάπτυξης του Επαρχιακό Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού.

Από τα μέσα Απριλίου, 16 πόλεις στο Shandong θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα την πέμπτη σεζόν κατανάλωσης πολιτισμού και τουρισμού Shandong που θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *