Η SDIC υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την επαρχία Shaanxi

Η State Development & Investment Corp., Ltd. (SDIC), μια κρατική εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου εγκεκριμένη από το Κρατικό Συμβούλιο, υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας την Πέμπτη με την κυβέρνηση της επαρχίας Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας.

Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν σε τομείς όπως στρατηγικές αναδυόμενες βιομηχανίες, προστασία του περιβάλλοντος, αναζωογόνηση της υπαίθρου, ενέργεια, νέες υποδομές, υγειονομική περίθαλψη, κατασκευή έξυπνων πόλεων, μεταρρύθμιση κρατικών περιουσιακών στοιχείων και επιχειρήσεων, καθώς και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Θα προωθήσουν επίσης από κοινού την υλοποίηση ορισμένων σημαντικών έργων που αποσκοπούν να αποφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη στην επιβίωση των ανθρώπων, έτσι ώστε να προωθηθεί η υψηλής ποιότητας οικονομική ανάπτυξη της Shaanxi, σύμφωνα με τη συμφωνία.

Η SDIC, που ιδρύθηκε στις 5 Μαΐου 1995, διαδραμάτισε μοναδικό ρόλο στην καθοδήγηση των επενδύσεων, στην αναδιάρθρωση και στη λειτουργία κεφαλαίου στην εθνική οικονομική ανάπτυξη της Κίνας. Τα ακαθάριστα έσοδα και τα συνολικά κέρδη του το 2020 ανήλθαν σε 153,7 δις γιουάν και 22,1 δις γιουάν αντίστοιχα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *