Η Κίνα σχεδιάζει την ενθάρρυνση νέων τύπων κατανάλωσης

Η Κίνα εξέδωσε ειδικό σχέδιο την Πέμπτη για να ενθαρρύνει νέους τύπους κατανάλωσης και να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα εκείνων που απασχολούνται σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

Το σχέδιο, που εκδόθηκε από την Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων και 27 άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβάνει νέες πολιτικές για την εξασφάλιση του βασικού επιπέδου των δικαιωμάτων και των παροχών των εργαζομένων σε θέματα όπως οι μισθοί, οι ώρες εργασίας, η ασφάλεια στο χώρο εργασίας, και η κοινωνική ασφάλιση.

Οι υπηρεσίες απασχόλησης και κοινωνικής ασφάλισης θα πρέπει να παρέχονται στο Διαδίκτυο για τους εργαζόμενους σε ευέλικτες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με το σχέδιο.

Θα καταβληθούν προσπάθειες για την ενθάρρυνση νέων επιχειρηματικών προτύπων στις λιανικές πωλήσεις, όπως προβλέπει το σχέδιο, ζητώντας την ανάπτυξη ανεπαφικών αγορών, ψηφιακών αλυσίδων καταστημάτων ευκολίας και οικονομίας ζωντανής ροής.

Το σχέδιο προτρέπει την ανάπτυξη του τομέα «Διαδίκτυο συν ιατρική υγεία». Θα θεσπιστούν κανόνες για τη ρύθμιση των διαδικτυακών υπηρεσιών υγείας και των διαδικτυακών νοσοκομείων, σημειώνεται.

Οι ψηφιακές πολιτιστικές βιομηχανίες και ο τουρισμός θα προωθηθούν περαιτέρω, ενώ η διαδικτυακή εκπαίδευση θα αναπτυχθεί με ομαλό τρόπο, σύμφωνα με το σχέδιο.

Το σχέδιο ζητά επίσης τη βελτίωση της κυκλοφορίας των γεωργικών προϊόντων, την ενίσχυση της κατασκευής υποδομής πληροφοριών νέας γενιάς, την επιτάχυνση της εφαρμογής νέου εξοπλισμού με νέες τεχνολογίες, τη βελτίωση της ανάπτυξης και της κατάρτισης νέων επαγγελμάτων, και την ενίσχυση της φορολογικής στήριξης σε νέους τύπους κατανάλωσης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *