Η Huawei βελτιώνει το χαρτοφυλάκιο της κα την ανθεκτικότητα της

Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας Huawei θα βελτιστοποιήσει το χαρτοφυλάκιό του για να ενισχύσει την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων μεταξύ πέντε στρατηγικών πρωτοβουλιών σε μια προσπάθεια να πλοηγηθεί σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, δήλωσε ο εκ περιτροπής πρόεδρος της Huawei Eric Xu τη Δευτέρα.

Η Huawei θα ενισχύσει ιδιαίτερα τις δυνατότητες μηχανικής λογισμικού και θα μειώσει τη ζήτηση και την εξάρτηση από μάρκες. Έτσι είπε ο Xu στη 18η Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Αναλυτών της Huawei στη Shenzhen, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Μεταξύ των άλλων τεσσάρων στρατηγικών πρωτοβουλιών, η Huawei θα μεγιστοποιήσει την τιμή του 5G και θα ορίσει το 5.5G με συνεργάτες της στο κλάδο, για να οδηγήσει την εξέλιξη των κινητών επικοινωνιών. Θα παρέχει μια απρόσκοπτη, κεντρική για τον χρήστη και έξυπνη εμπειρία σε όλες τις υπηρεσίες.

Η εταιρεία με έδρα τη Shenzhen θα καινοτομήσει επίσης και στο θέμα της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας για έναν κόσμο χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που γεννά η συνεχείς ανάπτυξη της προσφοράς, δήλωσε ο Xu.

Ο Xu προέτρεψε επίσης την ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης στην παγκόσμια βιομηχανία ημιαγωγών. Προειδοποίησε ότι η τρέχουσα έλλειψη παγκόσμιας μάρκας, αποτέλεσμα της αποθήκευσης chip από πολλές εταιρείες για παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των κυρώσεων των ΗΠΑ στην Huawei, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση στο μέλλον.

“Η ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης και η αποκατάσταση της συνεργασίας σε ολόκληρη την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού ημιαγωγών είναι ζωτικής σημασίας για την επαναφορά του κλάδου”, δήλωσε ο Xu.

Η Huawei παρουσίασε βραδύτερη αύξηση των κερδών λόγω των περιορισμών στις εξαγωγές των ΗΠΑ. Το 2020, τα παγκόσμια έσοδα από πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3,8%, από έτος σε έτος, σε 891,4 δις γιουάν (περίπου 136 δις δολάρια ΗΠΑ), ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 3,2%, από έτος σε έτος, σε 64,6 δις γιουάν, όπως φαίνεται από την οικονομική έκθεση 2020 της εταιρείας.

Περισσότεροι από 400 επισκέπτες συμμετείχαν στην εκδήλωση που έγινε συμπεριλαμβανομένων αναλυτών του κλάδου της τεχνολογίας και οικονομολόγων, βασικών ηγετών της γνώμης και εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης, καθώς και διεθνών αναλυτών και εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης από όλο τον κόσμο που παρακολούθησαν διαδικτυακά την εκδήλωση.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *