Η διεθνής έκθεση ηλεκτρονικών στο Guangzhou στοχεύει να υποστηρίξει τη “διπλή κυκλοφορία”

Μια διεθνής έκθεση για ηλεκτρονικά και ηλεκτρικές συσκευές άνοιξε τη Δευτέρα στην πόλη Guangzhou της νότιας Κίνας με θέμα να αγκαλιάσει την εγχώρια ζήτηση και να εξερευνήσει την παγκόσμια αγορά.

Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες εκθέτουν 60.000 προϊόντα στην έκθεση International Electronics and Smart Appliances Expo, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η έκθεση αποτελείται από έξι ενότητες, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, κινητών ηλεκτρονικών και ανταλλακτικών, ηλεκτρονικών αθλητικών παιχνιδιών, όπως και οικιακών συσκευών, καλύπτοντας συνολικό εκθεσιακό χώρο άνω των 40.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τεχνολογίες σε τερματικό 5G, ευέλικτη οθόνη, εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας και εικονικής πραγματικότητας τομείς θα εμφανιστούν στην τετραήμερη εκδήλωση.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης φόρα και σύνοδοι κορυφής για θέματα όπως οι τάσεις ανάπτυξης της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Γραφείο Ανάπτυξης Εμπορίου του Υπουργείου Εμπορίου και από το Συμβούλιο της Κίνας για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου της Guangzhou (CCPIT Guangzhou), αλλά και από μια τοπική εκθεσιακή εταιρεία.

Ο Yang Yong, διευθυντής της Επιτροπής CCPIT Guangzhou, δήλωσε ότι η έκθεση πρόκειται να αξιοποιήσει την εκρηκτική ανάπτυξη της ευφυούς αγοράς ηλεκτρονικών καταναλωτών για να προωθήσει την επέκταση και την αναβάθμιση της κατανάλωσης ηλεκτρονικών προϊόντων και να υποστηρίξει τη «διπλή κυκλοφορία».

Η “διπλή κυκλοφορία” αναφέρεται στο νέο πρότυπο ανάπτυξης της Κίνας, όπου οι εγχώριες και υπερπόντιες αγορές ενισχύουν η μία την άλλη, με την εγχώρια αγορά να είναι ο βασικός παράγοντας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *