Η Διεθνής Έκθεση Επενδύσεων και Εμπορίου της SCO ξεκινά στην Qingdao

Η Διεθνής Έκθεση Επενδύσεων και Εμπορίου 2021 του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) & το Φόρουμ της SCO Qingdao για την Τοπική Οικονομική και Εμπορική Συνεργασία ξεκίνησε τη Δευτέρα στο λιμάνι της πόλης Qingdao της ανατολικής Κίνας.

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες, προσέλκυσε εκθέτες από περισσότερες από 30 χώρες, με προϊόντα και υπηρεσίες από περισσότερες από 1.500 εταιρείες που προβάλλονται τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης.

Η ζώνη επίδειξης τοπικής οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας China-SCO υπέγραψε συνολικά 20 έργα online και εκτός σύνδεσης, με συνολική επένδυση ύψους 66,8 δις γιουάν και καλύπτοντας διάφορους τομείς όπως το εμπόριο και το logistics, τη νέα ενέργεια, τις κατασκευές υψηλού επιπέδου, τον πολιτισμό, και τον τουρισμό, καθώς επίσης και τη βιοϊατρική.

Η έκθεση δημιούργησε έναν εκθεσιακό χώρο 21.000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων 18 εθνικών συμμετοχών που προέβαλαν βασικά επιτεύγματα της βιομηχανίας από τα κράτη μέλη τους, όπως προϊόντα από βασικές επιχειρήσεις και προϊόντα από διάφορες βιομηχανίες.

Η Γενική Διοίκηση Τελωνείων της Κίνας παρουσίασε επίσης τον εμπορικό δείκτη της Κίνας με τα κράτη μέλη της SCO στην τελετή έναρξης.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν είσοδο την Τρίτη και την Τετάρτη.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *