Η 8η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας της Κίνας θα ξεκινήσει στη Σαγκάη

Η 8η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας της Κίνας, CSITF, η επαγγελματική έκθεση που επικεντρώνεται στο διεθνές εμπόριο τεχνολογίας, θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη από τις 15 έως τις 17 Απριλίου.

Με εκθεσιακό χώρο έκτασης 35.000 τετραγωνικών μέτρων, η έκθεση διαθέτει πέντε εκθεσιακούς χώρους, αφιερωμένους στην τεχνολογική καινοτομία, στην ανακαίνιση πόλεων, στις επαγγελματικές τεχνολογίες, στην καινοτόμο οικολογία, και τις εμπορικές υπηρεσίες. Πάνω από 1.000 εταιρείες θα παρευρεθούν στην έκθεση, σημειώνοντας έναν αριθμό ρεκόρ.

Η έκθεση θα παρουσιαστεί σε διαδικτυακές αλλά και σε εκτός σύνδεσης πλατφόρμες. Θα δημιουργηθεί ένα ολοκαίνουργιο διαδικτυακό τμήμα έκθεσης, το οποίο θα περιλαμβάνει εκθέσεις cloud, εκδόσεις cloud, συνέδρια cloud και δραστηριότητες cloud shopping, όπου διεθνώς γνωστοί μελετητές και επιχειρηματίες θα κληθούν να συμμετάσχουν στο εναρκτήριο φόρουμ για να συζητήσουν την εξέλιξη της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας.

Η CSITF έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό όχημα γίνει για τις τελευταίες τεχνολογίες παγκοσμίως από το 2013 όταν πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *