250 εκατομμύρια εσωτερικά ταξίδια κατά τη διάρκεια των διακοπών αναμένονται στη Κίνα

Η Κίνα αναμένει να καταγράψει περίπου 250 εκατομμύρια εσωτερικά ταξίδια κατά τις επερχόμενες διακοπές της Ημέρας Εργασίας, με κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, εισιτηρίων τρένων και δωματίων ξενοδοχείων ξεπερνώντας σημαντικά την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Καθώς ο αριθμός των αυτοκινήτων που έχουν ταξινομηθεί σε ολόκληρη τη χώρα έφτασε τα 229 εκατομμύρια έως τα τέλη Μαρτίου, οι αρχές κυκλοφορίας προετοιμάζονται για μια προβλέψιμη αύξηση στα ταξίδια μεσαίας και μεγάλης απόστασης κατά τη διάρκεια των διακοπών από 1 έως 5 Μαΐου.

Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας προειδοποίησε τη Δευτέρα για τους κινδύνους για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας, ειδικά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και γύρω από μεγάλες γραφικές περιοχές.

Θα αυξηθεί ο όγκος της κυκλοφορίας στα μεγάλα οδικά δίκτυα και η συμφόρηση στους αυτοκινητόδρομους εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 10% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Το υπουργείο συμβούλεψε τους οδηγούς να προσέχουν τις πληροφορίες για την κυκλοφορία και τις προειδοποιήσεις ασφαλείας και να αποφεύγουν την επικίνδυνη οδήγηση, όπως κουρασμένη οδήγηση, μεθυσμένη οδήγηση, και οδήγηση χωρίς άδεια.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *