Το Shanghai Futures Exchange καταγράφει σπάνια πετρώματα και μέταλλα

Το Shanghai Futures Exchange μελετά και καταγράφει σπάνια πετρώματα και μέταλλα και τα καταχωρεί σε λίστες, από το 2013, δήλωσε ο Wang Fenghai, γενικός διευθυντής της του Shanghai Futures Exchange κατά την επίσκεψή του στην Ganzhou Rare Earth Group Co. στα ανατολικά της Κίνας στην επαρχία Jiangxi όπου συναντήθηκε με τοπικές εταιρείες σπάνιων μετάλλων από τις 24 Μαρτίου έως τις 25 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Wang, από τη μία πλευρά, η καταχώρηση στοιχείων που σχετίζονται με τη σπάνια γη μπορεί να βοηθήσει τις Κινέζικες εταιρίες να αποφύγουν κινδύνους, να κανονίσουν την παραγωγή τους καλύτερα, και να εξασφαλίσουν κέρδη. Από την άλλη πλευρά, η κίνηση μπορεί να συμβάλει σε πιο διαφανείς και πιο προσανατολισμένες στην αγορά τιμές.

Ο Wang Fenghai σημείωσε ότι το Shanghai Futures Exchange θα καθιερώσει ένα εύρος τιμών στην τυπική πλατφόρμα συναλλαγών του και θα κάνει προσφορες για προϊόντα σπάνιων γαιών, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια σχέση στρατηγικής συνεργασίας με τη Δημοτική Κυβέρνηση Ganzhou και τον Όμιλο Ganzhou Rare Earth, ώστε να προωθήσουν από κοινού την οικοδόμηση ενός συστήματος πολλαπλών επιπέδων χονδρικής αγοράς εμπορευμάτων και ενίσχυσης της επιρροής των τιμών των προϊόντων σπάνιων γαιών και σπάνιων μετάλλων.

Το Shanghai Futures Exchange θα συνεργαστεί με την Δημοτική Κυβέρνηση της Ganzhou και τον Όμιλο Ran Earth της Ganzhou για την ανάπτυξη καινοτομίων και την καταχώριση μλλοντικών συμβολαίων, για την κατασκευή συστημάτων αγοράς, τις βιομηχανικές υπηρεσίες, και την ανταλλαγή ταλέντων. Τέλος, θοκα δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την προώθηση της αλληλοσυνδεόμενης ανάπτυξης μεταξύ futures και spot εμπορευμάτων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *