Το Bilibili ξεκινά δημόσια προσφορά στο Χονγκ Κονγκ

Η πλατφόρμα ροής βίντεο Bilibili Inc. ξεκίνησε τη δημόσια προσφορά της στο Χονγκ Κονγκ την Πέμπτη ως μια άλλη ηπειρωτική εταιρεία που διαπραγματεύεται στις Η.Π.Α. αναζητώντας μια δευτερεύουσα λίστα στο Χονγκ Κονγκ.

Η εταιρεία σκοπεύει να συγκεντρώσει έως και 24,7 δισεκατομμύρια δολάρια Χονγκ Κονγκ (περίπου 3,18 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) μέσω έκδοσης 25 εκατομμυρίων μετοχών, με τη μέγιστη τιμή στα 988 δολάρια Χονγκ Κονγκ. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων για τη βελτίωση του περιεχομένου, της εμπειρίας του χρήστη και του μάρκετινγκ. Οι μετοχές της θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται στις 29 Μαρτίου, ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Bilibili κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Nasdaq το 2018.

Η συγκέντρωση κεφαλαίων της Bilibili στο Χονγκ Κονγκ πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη γιγάντια μηχανή αναζήτησης Baidu, που ξεκίνησε τη δημόσια προσφορά της την περασμένη εβδομάδα ενώ θα ξεκινήσει τις συναλλαγές την Τρίτη.

Εκτός από τις δύο εταιρείες τεχνολογίας, συνολικά 10 ηπειρωτικές εταιρείες που διαπραγματεύονται στις Η.Π.Α. έχουν ολοκληρώσει δευτερεύουσες καταχωρίσεις στο Χονγκ Κονγκ.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *