Πάνω από 6.000 σημεία φόρτισης της Tesla στην Κίνα

Η Tesla δήλωσε ότι τα σημεία υπερφόρτισης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην ηπειρωτική Κίνα ξεπέρασαν τα 6.000 από τον Μάρτιο, ανέφερε η Shanghai Securities Journal σύμφωνα με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Tesla έθεσε σε λειτουργία 218 σημεία υπερφόρτισης σε εθνικό επίπεδο σε 21 πόλεις όπως το Πεκίνο, το Qingdao και το Xi’an. Στο Shenzhen, η εταιρεία ξεκίνησε 6 σταθμούς φόρτισης Tesla, με συνολικά 51 σημεία υπερφόρτισης.

Αφού εισήλθε στην κινεζική αγορά στα τέλη του 2013, η Tesla ξεκίνησε την κατασκευή δικτύου φόρτισης σε όλη τη χώρα. Μέχρι στιγμής έχει κατασκευάσει περισσότερους από συνολικά 760 σταθμούς φόρτισης και περισσότερους από 700 σταθμούς φόρτισης μόνο στην Κίνα, καλύπτοντας περισσότερες από 300 πόλεις, και όπως έχει ανακοινωθεί το δίκτυο φόρτισης της εταιρείας θα επιταχυνθεί περαιτέρω.

Το εργοστάσιο παραγωγής της Tesla στη Σαγκάη ολοκληρώθηκε επίσημα και τέθηκε σε παραγωγή τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, με αρχική προγραμματισμένη ετήσια παραγωγική ικανότητα έως και 10.000 μονάδες.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *