Η Tianjin Eco-City προσελκύει περισσότερα από 4.000 έργα από το Πεκίνο

Από τα τέλη Ιανουαρίου, η Tianjin Eco-City μια σύμπραξή μεταξύ Κίνας-Σιγκαπούρης έχει παρουσιάσει περισσότερα από 4.000 έργα από το Πεκίνο, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Διοικητικής Επιτροπής του έργου.

Η Tianjin Eco-City της Κίνας-Σιγκαπούρης βρίσκεται στη νέα περιοχή Binhai, χτισμένη από κοινού από τις κυβερνήσεις της Κίνας και της Σιγκαπούρης, και αποτελεί μέρος της διαδικασίας της συντονισμένης ανάπτυξης της περιοχής Πεκίνο-Τιαντζίν-Χεμπέι, ενσωματώνοντας αποτελεσματικά πόρους υψηλής ποιότητας και κτίζοντας έναν αριθμό επαγγελματικών βιομηχανικών πάρκων, τεχνολογικών πλατφορμών έρευνας και ανάπτυξης άλλά και πλατφόρμες για δημόσιες υπηρεσίες. Τα τελευταία χρόνια, περισσότερα από 4.000 έργα από το Πεκίνο εγκαταστάθηκαν εδώ για να κάνουν το σήμα Eco-City βιώσιμο.

Επιπλέον, η Κίνα-Σιγκαπούρη Tianjin Eco-City και το Πανεπιστήμιο Tsinghua υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία συνεργασίας για τη μετατροπή των επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων. Οι δύο πλευρές θα οικοδομήσουν από κοινού βιομηχανικές ομάδες, επιστημονικές ερευνητικές ομάδες και ομάδες ταλέντων, λαμβάνοντας την ηλεκτρονική πληροφορία ως πυρήνα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *