Η Qinghai ολοκληρώνει επενδύσεις στο κλάδο των μεταφορών

Η επαρχία Qinghai της βορειοδυτικής Κίνας σχεδιάζει να ολοκληρώσει επενδύσεις σταθερού ενεργητικού ύψους 24 δις γιουάν στον κλάδο μεταφορών φέτος, σύμφωνα με την Qinghai Daily την Τρίτη.

Το επενδυτικό σχέδιο στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση του δικτύου οδικών υποδομών και στην παροχή υψηλής ποιότητας κυκλοφοριακών έργων υποστήριξης για την εφαρμογή της αγροτικής στρατηγικής αναζωογόνησης και την κατασκευή ενός νέου σοσιαλιστικού εκσυγχρονισμού στο Qinghai.

Από τις 18 Φεβρουαρίου, η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Jiading-Haiyan στο Qinghai έχει προχωρήσει με ταχύτητα 6 έως 8 μέτρων την ημέρα, με 729 εργαζόμενους επί τόπου, δήλωσε ο Yang Hongyuan, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power China Qinghai Jiaxi Road Construction Co., Ltd.

Ο αυτοκινητόδρομος Jiading-Haiyan με συνολικό μήκος περίπου 216 χιλιόμετρα είναι ένα βασικό έργο υποστήριξης των μεταφορών στο Qinghai. Θα συνδέσει τις πόλεις Huzhu, Datong και Haiyan, σε μια κυκλική διαδρομή μιας ώρας με επίκεντρο το Xining και θα προωθήσει την ταχεία ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, το επαρχιακό τμήμα μεταφορών της Qinghai προωθεί δυναμικά τα κατασκευαστικά έργα στο κλάδο των μεταφορών συμπεριλαμβανομένων 23 συνεχιζόμενων έργων αυτοκινητοδρόμων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *